15.7 – om utekväll.

14.7 - om vänskap på distans.
16.7 - om genomtänkt ekipering.

Det är sommar igen och igår kväll satt jag och mina två bästaste jobbkompisar ute i trädgården å tjötade till tjugo i två. Då hade den fjärde flickan i sällskapet för länge sen lämnat skutan (upp å jobba tidigt) och när jag kom upp i sovrummet var sängen full av Hedbertsar. Tias hävdar att barnet som annars ALDRIG sover hos oss ”drömde mardrömmar och grät” men jag tror bara det var ensamt att sova själv 🙂

Idag har jag varit trött men utomhus och har ådragit mig en rätt o-charmig linnebaserad bonnabränna. Nå. Den lever jag gärna med!

Tjenixen!

14.7 - om vänskap på distans.
16.7 - om genomtänkt ekipering.
10 comments Lägg till din
 1. Bonnabräna är coolt, det är ju oftast de brända bodypartsen man visar så det är ändå ”kläd”samt!

  Barn i sängen är inte bara ok det är härligt!

  1. sådär coolt. men nu är den hursomhelst borta. går knappt ens att ana.

   det beror nog på vad det är för unge. den här lilla rull-omkring sparky är sådär gosig att ha i sängen. när hon väl somnat har du blåmärken överallt ovanför naveln. OM hon somnat alltså. oftast får vi lägga tillbaka henne i sin egen säng (där hon är trygg räka) å då somns hon i ett endaste nafs!

 2. Bonnabränna duger bra..

  Klart att ”lillfia” ska sova hos ma & pa.. Mina gör det fortfarande. För den här mamman är svagsint och tänker att ”det går väl över”.. Mysigt är det iaf!

  Pok

  Mallasovergärnatrångtförjagvetdetgåröverbralla

  1. rätt tänkt. det blir ju inte så mycket sömlös solbrändhet hos mig numera så jag är glad för den lilla jag får!

 3. Tack som tusan för en supermysig kväll! Märkte inte ens att klockan gick så väldans fort sista timmarna=)

  Kram!

  1. inte jag heller! men oj va knottbittad jag blev… blä för det. men tack för superskoj kväll! måste göra om snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *