1.7 – om visuell yngelkontakt!!

30.6 - om en liten byggmästare.
3.7 - om kvällsdopp utan utsikt.

Nu vet vi hur han ser ut lilla yngel-Frank – eller om han nu är en hon? – och det är världens gulligaste lilla 11+4-yngel jag nånsin sett [att andra råkat på gulligare yngel ser jag som självklart, eget yngel är alltid det finaste]!

Två saker oroar lite; läkaren sa aldrig att allt såg okej ut? Borde hon inte gjort det om så varit fallet? Samt, vi blidde tillbakaflyttade en dryg vecka i graviditeten; beror det på felmätning eller att liten är ovanligt liten? När han (äh, hon) blidde gjord vet vi med säkerhet, å inte tüsan kan en sperm simma omkring i åtta dar? Å andra sidan vill vi ju väldigt gärna ha en bäbi född på rätt sida nyår så om nya räkningen stäms så är det finaste fisk! Bara allt är okej… åsåvidare.

Kul att kunna glädja med snickarvideon förresten. Tias tvingade mig publicera, själv var jag inte riktigt lika road som honom ;p

Tjenixen!
brejk

PS. Jupp, det är bara en! Och jupp, han snurrades omkring som värsta EmmaLi-bäbin; runtrunt jabb kick… att jag tycker mig anat fosterrörelser är alltså kanske inte BARA inbillning?! Läkaren hade svårt att mäta sa hon, och kallade vår lilla hitochdit-nos nåt i stil med ”pigg krabat”. Shit blidde vi stolta eller :}

30.6 - om en liten byggmästare.
3.7 - om kvällsdopp utan utsikt.
11 comments Lägg till din
 1. Så mysigt att tjuvspana på yngel-F!!!!!!! Dr sa säkert inget om att allt var ok eftersom det inte var det som undersökningen skulle gå ut på. Den går ju endast ut på att datera. Så snarare att h*n hade sagt nåt om h*n HADE sett nån skummis. Bara 2 h kvar, sen får vi kolla vår. Igen :-).

  PS Tror faktiskt att de kan swimma omkring ganska länge där… Verkar finnas mycket att se ;-). Men oavsett. Normalt är ju BF plusminus 3 VECKOR så några dagar känns väl så där sant. Karla flyttades ju fram 1 v och föddes ändå nästan 4 v tidigt. Säger som syrran, de kommer när de vill. Före eller efter raketerna…

  1. njo… det är inte själva BF:et som oroar utan storlek/ålder på mini-Hedbert… allt jag läst om yngel har lärt mig att alla följer exakt samma tillväxtkurva fram till cisus vecka 18. å andra sidan satt jag halva natten och googlade och fick fram att det (typ beroende på mätarens skicklighet) går att plussa eller minusa 10 dar på tillverkningsdatum (eg den där första-dan-sista-mens) så jag är inte lika orolig nu!

   bladlöv å tjohej att få se eget finfint yngel! vill också se! – foton på din alltså!!

 2. Spännande med det nya lilla livet! Och en himla tur att det är förbehållet yngre kvinnor… jag är helt slut efter 4 dagar med min aktiva men supergoa och mysiga och kloka lilla sångfågel.

  Fattar inte att det gick att ha två småbarn rätt tätt…

  Vad menar du med ”rätt” sida om nyår? Tänker du som vi lärare så är det definitivt bättre efter…

 3. Hi hi 1) Karlamammans 3 veckor plus eller minus? det kan bli en skytt: en ny Mrcs! Grattis och det förklarar ”rullen” på glit!

  Hi hi 2) angående bank-videon: Tias tvingade mig publicera, själv var jag inte riktigt lika road som honom ;p ..,äh, ursäkta fröken men lika road som HAN, heter det väl? fnissfniss

  ps trodde du skulle lägga ut bild på minifranken genast ds

  1. 1) Har ju redan en av den sorten?! Känns som orättvis fördelning… Å att ha två sent födda kids lika samma. Hålls tummarna för en tia!

   2) Nä. Som honom. Däremot som han är. Osv. 🙂

   3) Foton? Inga foton finns. Den typen av ultraljudsundersökelse gör vi inte förrän i vecka 17! Eller om det blir 18? I mitten av augusti iaf!

 4. Awwww…. Minikottar <3
  Testade själv för eventuell minikotte härom dagen,. men där var kott-fritt…
  Är ju bra eftersom det inte alls hade passat in i vårt liv som det är nu. Dels för att de 6 barnen vi redan har, både räcker och blir över…. Dels för att jag ska gå 1½ år i skolan… Men OM där hade varit nåt, så hade jag ändå blivit precis lika glad som jag blev de andra gångerna. Kan inte hjälpas.. Trots alla krämpor och allt annat det medför, så finns det inte mycket som är häftigare än att vara gravid och få smått.

  1. ojojoj! spännande! eller… hade varit!

   jag blir alltid så glad när folk skriver sådär om familjeliv. att ungar är underbara, no matter what! vi vet ju alla att baksidor existerar, men att de överglänses av allt det härliga! för det mesta. typ.

   🙂

 5. Oj, här har jag missat mycket! STORT GRATTIS till bebisen i magen! Så glad jag blev när jag läste om bebi-f! Jippie 🙂
  Och stort tack för din fina kommentar angående Gais. Betyder mycket 🙂
  Jag hoppas han kommer hem snart, och att ungarna här ute snart får lära sig ett och annat om vett och etikett.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *