18.7 – om glada sortens partybuss.

17.7 - om ungefär ett halvår kvar.
19.7 - om dålig stegräknardag pga snedsteg.

Resan hem från jobbet igår kväll blev en tripp nerför minnesgränd. Under fyra hållplatser i två samhällen mellan Ullared o Varberg vällde det oväntat in en drös kids på bussen som blev full nästan till sista plats. Chauffören såg förvånad ut. Aldrig har hon väl kört så många på samma gång på denna sträcka! Ljudnivån var hööög och ljuuus när brudarna skrek (dom trodde garanterat dom sjöng!) snuskiga visor och grabbsen ville inte vara sämre och jeez jag fick flashbacks sjutton arton år bakåt i tiden och bussresorna till Överlida. Eller till gymnasiefesterna i Folkets Hus i Rolfstorp. Ojoj. Kände mig inte särskilt gammal, bara glad för kidsen skull. Men. Om femton år är jag nog inte lika cool… då år det föräldrarpåstan-jackan på?

Tjenixen!

17.7 - om ungefär ett halvår kvar.
19.7 - om dålig stegräknardag pga snedsteg.
9 comments Lägg till din
 1. Först vill jag säga grattis till er.
  Grattis!!!

  Sedan tänkte jag inte riktigt mig för då jag skrev ”schampoo med hallonsmak”. Utan jag skrev det nog bara i ren reflex, och observerade misstaget efter ditt (och tez) påpekade detta.

  Eller.
  Så äter jag schampoo….

  1. då måste jag såklart tacka!
   tack!!

   reflexer är ofta dom sanna och ärliga. jag gillar! fast inte att du skulle äta tvålen då såklart, tipsar isf om käkbar variant som lär finnas i för ändamålet specifika butiker ;p

 2. Haha, vilken roligt återberättelse! Jag känner verkligen igen mig! Åh, är du mama? Vad heter den ursöta flintisen måntro? =)

  1. ojsan! blev ett kort ögonblick lite fundersam på om du varit med på samma buss som jag 🙂

   om du med hårlös ursöting menar flickebarnet jag är stolt mamma till samt har fotograferat och nosat så heter hon EmmaLi, kallas oftast för Maali och är lite drygt 1,8 år (dvs, ett år o åtta månader).

   välkommen hit också såklart!
   tjo!

  1. höhö! det har nog sina förklaringar? för dig var det ju nästan det :p

   ps. tyckte förresten mig ana din syster på en hållplats men sen höll jag inte koll på gänget som stormade på så jag vet inte om jag såg rätt?

 3. Åh du är inte ensam om att känna dig för gammal för party-båtar. Allt jag kunde göra vara att med öppen mun fotografera dessa tonåringar som med grädda i högsta hugg och hormoner överallt levde ut någon fantasi…

  Då är nog partybussar som den du beskriver bättre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *