19.7 – om dålig stegräknardag pga snedsteg.

18.7 - om glada sortens partybuss.
Dagsens tips: recept sökes.

Redan från början en person för lite på jobbet blev det såklart ännu svettigare när en stackare var tvungen att åka hem redan på förmiddagen efter att ha trampat sådär oturligt snett på väg till bilpoolen imorse. Jag ville inte oroa men när hon hoppade in i bilen såg jag direkt att det var riktigt illa. När det gäller trasiga ryggar har jag nämligen tyvärr alltför stor erfarenhet. I det här fallet gissar jag på söndertrasade muskeltrådar (att jämföra med traditionellt ryggskott i smärtgrad) och ordinerar vila, gosigt omhändertagande och starka inflammationshämmande smärtpiller. Dock inte Tradolanpiller som många läkare verkar pigga på att skriva ut? Personligen hjälper dom inte mig ett skit; jag är ALLTID för skraj att ta fler än ett med resultat fortfarande ont som fan i kombination med biverkningar av typen illamående, snurrighet och till slut slockning. Det känns alltså som en rejäl baksmälla mitt på moset av otrolig smärta. Tyvärr klarar jag aldrig att ta mig till läkare när jag har så där ont så jag får aldrig tag på några andra piller heller. Att hitta en doktor som skriver ut medusin i förväg är nog nämligen omöjligt på den sorts vårdinrättningar jag besöker 🙂

Kryas dig Linda-stackare! Jag vet hur du har det… inte för att det såklart hjälper ett dugg, men ibland kan det vara skönt att veta att nån faktiskt förstår och vet hur jefla ont det gör. Vilket aj do, indiid.

Tjenixen!

18.7 - om glada sortens partybuss.
Dagsens tips: recept sökes.
2 comments Lägg till din
  1. Vet precis hur hon känner…gjorde nämligen själv samma sak i fredags och hade såååå ont i foten….och till råga på allt skulle vi till Hultsfred och gå på festival hela lördagen…men det går över om det bara är en vrickning… annars ordinerar jag verkligen att besöka läkare. Allt bra med dig annars…hur mår lilla ”frank”??? Hörs snart hoppas jag! Krams

  2. min mantra är ju; det är inte farligt, det gör bara ont. funkar på allt från stukade fötter och ryggar till förlossningar!

    frank/lin mår fint hoppas jag. tyckte det sprattlade igår kväll igen när jag gått å lagt mig 🙂 själv mår jag däremot rätt kasst, men det brukar ju vara så när en ledig dag tränger in sig i bland allt jobb och stress…

    hur mår ni själva? jag är görnyfiken på Britney!! å Hultsfred! var det Metallica? om vi inte träffas måste du mailas å berättas!

    kryas fossingen girlie!
    krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *