20.7 – om en rätt kass namnsdag?

Dagsens tips: recept sökes.
Dagsens tips: utomhusa så mycket som möjligt!

Både jag och Maali (och min mamma) har namnsdag idag och trots att dan började fint med sovmorgon och glad familj gick det snart utför. Nu är Tias och eLi själva och hälsar på sommardagiset kiddi ska spendera närmsta två veckorna på medan jag sitter med Blåfisk framför Våra Bästa År… Diskmaskinen rullar och jag ska strax skutta ner i källaren för att se att tvättmaskinen gör detsamma.

Jefla skitdag. Kan bara bli bättre nu?

Förresten. Precis innan läggning igår kväll snubblade Maali på mattan och stöp i golvet med ansiktet före. Med inslagna tänderna i färskt minne krävdes det enorm självbehärskning att behålla lugn och koncentration. Jovisst. Blod i munnen och hjärtat bultbultade men kloka barnet lät oss snällt kontrollera att det inte var framgaddarna igen. Isbitstricket verkar ha funkat. Vi var rädda att mötas av lilla Sluggo i sin Stokke imorse men svullnaden har gått ner nästan helt!

Tjenixen!

Dagsens tips: recept sökes.
Dagsens tips: utomhusa så mycket som möjligt!
13 comments Lägg till din
 1. GRATTIS till er alla tre…den äldsta kanske läser min kommentar så hon får ett grattis på så sätt 🙂
  Hmmm…vad händer i Våra Bästa År…har inte sett sen jag börja jobba…men skulle jag se de på fredag så kommer jag nog rätt snabbt in i det. Har lite ”good news” som ni kanske skulle vilja höra…en fik???? Vi skall på stand-upen på majas på fredag….vill ni hänga med??? Kan nog bli ganska så kul tror jag. Rings vet ja!
  Krams…
  ps.fossingen mår mycket bättre, bara lite känningar kvar ds.

  1. vad som hänt? inte ett dugg skulle jag tro. DiMera sitter häktad och Sami ska giftas med vad-han-nu-heter. å så var det nåt om ett barn som Billie Reed och Bo gjort?

   news är alltid intressanta, särskilt om dom är bra! är ledig i helgen, träffas då kanske? sent jobb på fredag kväll så jag hinner ingen stand up. var väldigt sugen annars, redan när jag såg annonsen på Lolles. menmen. bra att tassen är bättre!

   höras?
   tjo!

 2. Nej, det är verkligen inte helt fel! Har sommaren varit bra än så länge för dig då? Kanske inte världens bästa väder i Stockholm, men jag har gjort så härliga saker, så det jämnar ut sig. Vart i sverige bor du då? Kram

  1. jotack. ska nog inte klaga, har haft en okej sommar so far. jobbat hela tiden iochförsig. har min treveckorssemester om elva dar!

   ps. jag bor på västkusten. i Varberg.

 3. Grattis till er alla tre 🙂 Så skönt att Maalis tänder sitter kvar efter sista vurpan 😉

  Räkorna med ansikten var bra rart, någonstans måste man ju börja sin kunskapsbana…

  1. tacktack å två av oss vägnar!

   ”rart” är väl ett bra snäll tuttryck i sammanhanget 😉

 4. Vår dotter klarade av stupapåansiktettricket ett antal gånger när hon var liten, bla tröck hon tänderna igenom överläppen in ifrån…

  1. haha! inte lätt att hänga med i svängarna 🙂 hon är döpt till EmmaLi. Maali är ett smeknamn som dök upp nästan direkt: vi diskuterade hur vi skulle betona namnet. vi säger ju EmmaLí, men Tias föreslog EmmáLi vilket är fullständigt absurt! men kul! och det blidde ju nåt av det också!

   fiskar kan ni få vara på er fritid blubbar jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *