21.7 – om obefogad oro.

Dagsens tips: utomhusa så mycket som möjligt!
22.7 - om överhetsfegisar, bildoktor och lite gnäll.

Hurra! Tjohej! Jippie!

Första dagen på Maalis sommarförskola blev på alla vis – utom ett – en ömäjsingly total succé!! Ty en så glad unge tillhörande Hedberts family har aldrig dagislämnats (hade knappt tid att slängpussas hejdå) eller hämtats (fick sprattlande bäras mot cykeln), å snarkats hade hon gjort (”klart hon har sovit?”) och dessutom vetnivad, hennes lilla t-shirt hade TVÅ milimeterfläckar på ena ärmen!!? Vi fattar ingenting! Sicken dagishimmel! En lekplats värdig vilket lekland som helst och stora schyssta lokaler med typ enorma mängder förvaring för kiddisars extrakläder. Och bäst av allt;

Emmí (det är vad hon kallar sig själv) hade dundersuperskoj!!

Vad som var/är dåligt då? Att det kommer kännas elakt att byta tillbaka till asfaltsgårdsbarackerna efter semestern i augusti… mjau…

Tjenixen!

Dagsens tips: utomhusa så mycket som möjligt!
22.7 - om överhetsfegisar, bildoktor och lite gnäll.
16 comments Lägg till din
 1. Låter som kiddy-himmelrike…

  Svar: Eftersom exets nuvarande sambo med största säkerhet kommer flyga på mig (och tyvärr inte verbalt, utan fysiskt) när jag kommer med barnen, så tänkte jag ha ett par ”livvakter” med mig när jag lämnar barnen. Tänkte fråga min bror om han vill…

  Men bästa lösningen är om jag kan skicka dem med några som ska vara med på bröllopet… För då KAN inte exet eller hans häxa, göra något.

 2. Gud så underbart! Det är samma sak med elliot, allt är tusen gånger bättre på sommardagiset än på det vanliga… 🙂

  1. men varför är det så? är det nyhetens behag bara? fast att hela förskolagården är en park med gungor jätterutschbana kurragömmahus fruktträd och bärbuskar har ju inte så mycket med nyhet utan mer med behag att göra… tyvärr.

 3. Jaså, har folk pratat bra om henne? Vad har de sagt då? Jo, men hon var riktigt bra faktiskt! Har du sett ”Ballet Shoes”? En serie hon spelade in typ förra året. Där var hon också duktig! =)

 4. Vilken solskenshistoria! Finns väl inget så skönt som när barnen trivs där de ska leka/vara. Jag minns både det, och den versionen där den ena (hos en dagmamma som hon sa var elak) sprang efter och grät och skrek… så länge jag var i sikte. Sen gick det, men ack vad svårt jag hade att koncentrera mig på jobbet.
  Som väl var fick hon bra dagisplats senare.

  1. å jag som vill att Maali ska gå hos dagmamma egentligen.. den där onda historien väljer jag att försöka bortse ifrån som du förstår!

 5. Nu är det ju länge sen men jag minns vårt dagis med saknad fortfarande. Underbar miljö, underbara kids och så specialunderbara ”frökor”

  1. nänänä! det är en uppsamlande sommarförskola för alla [stackars] kiddisar som inte har föräldrar som har semester ”som alla andra” utan tvingas lyxa med nästan egna fröknar i sagoland med bärbuskar, frukträd och plaskpool både ute och inne!! det kommer kännas tufft att låta henne gå tillbaka till vanliga asfaltsdagiset i augusti…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *