23.7 – om en Emma(Li)-dag, sällskapsresassociation, tjyvar och fotbollskunder.

22.7 - om överhetsfegisar, bildoktor och lite gnäll.
24.7 - om fiint vääädäär!

Maalis andraste namnsdag [tredje om vi räknar den i magen också!] gled förbi i ett nafs och jag fick bara träffa henne en knapp timme imorse. Resten av dan har hon varit med sin farmor och farfar i lammlador och på tramptraktorflak hos sin syssling. Både jag och Tias har jobbat långpass å när jag kom hem från jobbet vid kvart över nio snarkade kiddi supergos och djupt. Mjau! I helgen ska hon få sina namnsdagspresenter, från lördag eftermiddag är vi lediga familjen.

Folk parkerar visst hursomhelst här nere?!” morrar hon förtvivlat efter att ha tagit en titt ut på NetonNets parkering i Ullared en regnig torsdag i juli.

Jefla tjyvar har idag mulat mer än regntunga skyarna utanför. Jag blir så arg att jag koks. Skäms och lev i skam resten av livet you misslyckade livsorganismer.

Tråkigt ofta berättar jag här om tjuriga korkade arga elaka dumma tjyvaktiga och otrevliga kunder. Alltför sällan skriver jag om glada och skojiga diton så nu ska berätta om två härliga mänskor som förgyllde min sena kväll med fotbollsrelaterat tekniksnack – som tjej har jag fördelen att ses som expert bara för att jag känner till vilka lag som spelar i gult och svart!! Och jo tjifen, dom handlade också.

IFK Götlaborg har förresten värvat friskt. Å jag som trodde Qviding var ett damlag!?

Tjenixen!

22.7 - om överhetsfegisar, bildoktor och lite gnäll.
24.7 - om fiint vääädäär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *