28.7 – om beslutsdags igen.

27.7 - om Bert i Ett Herrans Liv.
29.7 - om after poolparty, en dålig prisförhandlare och att vara jungleägare.

Jisses Amalia att det ska finnas så mycket att välja på…!? Beslutsångest och valmöjligheter.

Emmí har vuxit ur (eller kommer iaf när som helst att göra det) trotjänaren beige Crescent och på ett vis är det bra… vi behöver ändå köpa ett nytt åk till Frank/Jacklín eftersom liggdelen är alldeles för lågt placerad på dagsens vagn, både för mina ryggproblem och för Tias längd. Ur just detta perspektiv passade gamla Crescenten [bluttanblä vad jag saknar den vagnen] perfaste fisk medan nya är grymt kass. Att en låg tyngdpunkt är säkert säger sig själv, men på t ex en Urban Jungle är det rätt fiffigt löst iom att hjulen sitter så brett isär som det är möjligt och därför blir hela schabraket stadigt som tüsan. Har jag hört. Och eftersom det finns liggdelar till såna i nära vänkrets har jag undrat mig till att gärna få låna en sån å så är flugorna på smällen allihopa! Eller?

För övrigt hade jag och barnvakten idag en rätt stor smula olik åsikt angående lämplighet i att glömma byta blöja men mata kiddi med pizzarest… fräs.

Tjenixen!

27.7 - om Bert i Ett Herrans Liv.
29.7 - om after poolparty, en dålig prisförhandlare och att vara jungleägare.
4 comments Lägg till din
  1. Inte fräsa högt ullisen!Fräsa tyst därimot är en dygd sa katta till katten.Puss på dig din underfundiga mamma till maaali

    1. om du visste hur mycket jag morrat tyst och inombords så är det förskrämda lilla fräset i text en droppe på vågen…

      men tack för pussar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *