3.7 – om kvällsdopp utan utsikt.

1.7 - om visuell yngelkontakt!!
4.7 - om änormously ömounts of sovmorning!

Packade handduk o kiddi på cykel och swischade till stranden efter jobbet. Köpte kvällsmat på Hamnkiosken och delade sen rättvist på köttbullar och halv special i sanden. Fredagsmys av helt annan rang än Olws patetiska förslag!

Solen sänkte sig mot havet – vilket effektivt skymdes av självisk familj som trots en hel jefla i stort sett tom strand att välja på kände sig manade att placera ut sitt pick och pack (ungar, barnvagnar, stolar, gummibaddjur etc) EXAKT framför oss??! – och lagom till läggdags för nästan tjugomånadingar [å deras gravidutmattade mödrar] trampade vi hemåt. Sicken kväll! Nu, come rain if you must! Jag har fått min sommarkväll!!

Tjenixen!

1.7 - om visuell yngelkontakt!!
4.7 - om änormously ömounts of sovmorning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *