4.7 – om änormously ömounts of sovmorning!

3.7 - om kvällsdopp utan utsikt.
5.7 - om att det skulle funka med en tjej till, en av världens otäcka samt sommarväder.

Havsluften gjorde gott för hela familjen Hedberts inledde första gemensamma ledighetsdan på riktigt länge med att sova. Själv vaknade jag första gången runt tjugo över åtta men wuff så lyxigt att kunna slänga en blick på klockan, konstatera att utetermometern visar tre grader svalare än inne och sen gosigt sträcka ut sig å somna om. Kvart över tio hade vi frukostat färdigt och insåg att betonghusets behagliga 26 graders var genomlevbarare än altanens skuggiga 32!! Duplo roade kiddi tills bäbipoolen bliddit fylld och i parasollskugga plaskades det förtjust fram till lunch.

Nu sover Maali middag å jag ska ge mig på att montera upp en hängmatta under fruktträdens sus. Denna min tidigare somrars så godaste vän fick [om jag minns rätt] hela förra sommaren ligga i träda under källartrappan. Nu ska han få göra nytta igen och jeez vad återseendet kommer bli lyckat! Det känner jag på mig!

Tjenixen!

3.7 - om kvällsdopp utan utsikt.
5.7 - om att det skulle funka med en tjej till, en av världens otäcka samt sommarväder.
2 comments Lägg till din
  1. Hängmatta har jag drömt om länge – men förmodligen skulle jag bara bli sjösjuk.

    I morse fick vi sovmorgon till 10… barnbarnet höll igång till långt senare än vanligt, annars hade vi nog kommmit upp tidigare.

    Nu är jag rätt nöjd med att sitta inne efter 2 dygn med idel havsluft och utevarande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *