8.7 – om dunder å brak och antingen eller.

6.7 - om ätskick etc.
Dagsens tips: låt min häck va i fred.

Gårdagsens lunchfrid störs av dånande helikopter som lågt hovrande zoomar in GeKås parkering [strix filmar såpa för Kanal 5]. Om och om och om och om igen flyger dom. Fram och tillbaka och så där coolt på snedden. Rakt över mitt lunchbord på lastkajen.

Va fan! hojtar jag ilsket upp mot himlen. Måste dom inte begära tillstånd för sånt där?
– Men det har dom säkert?
– Inte av mig…

Nattfriden störs av bamsigaste åskdundret på ruskigt länge. Eftersom jag gått å lagt mig alldeles för tidigt ligger jag nu där i sängen klockan halv tre, pigg som ett piggsvin och irriterad som en iller. Det blir en lång dag idag…

Nu är heta värmen bortblåst väck. Kallt (20 graders blåst) och jag känner igen den svenska sommaren. Varför tüsan måste det vara antingen asavarmt eller isbit. What about lite perfa lagomhet?

Tjenixen!

6.7 - om ätskick etc.
Dagsens tips: låt min häck va i fred.
5 comments Lägg till din
 1. Själv tittar jag gärna helikopter, men svär åt Derome förvaltning som IGEN drar igång värsta häcksaxen kl 07,30 på morgonen. Och som om de inte skäms nog så slutar de bara 20 min senare… Om det tar så kort tid, kan man inte vänta då? Semester, vissa sover!!! Andra har bebisar som vaknar!!!!!!!!!!!!
  Fast man kanske ska vara tacksam, de andra gångerna har de ju startat vid 07,00 och slutat 08,00. Morr.
  PS Blir det nån fredagslunch à la BF?

  1. när det där hände mig (det var en motorsåg som trädgårdsmästarnissarna från Vi Bygger Grönt på hyresfastigheten rakt över drog igång kl 7:16, för ett arbete som tog sisus åtta minuter) stack jag ut nyllet genom altandörren och undrade hövligt om det måhända inte fanns nåt annat arbete dom kunde tänkas inleda dagen med? trädgårdsmästarnissefarbrorn morrade i mungipan: ”vaddå har du semester eller?”. ”nä” svarade jag lent. ”då hade jag ju kunnat gå å lägga mig igen när ni var klara”.

   icke 7-16arbete finns tydligen inte i somligas fundersamhet?

   som nöjda hyresgäster hos Varbergs Bostads blidde vi VARENDA morgon under juli månads första tio dagar väckta av åkgräsklipparen sommarvikarien glädjerikt körde som första arbetsuppgift varje morron. till slut ringde jag faktiskt till hyresvärden och frågade om det kanske kunde gå att ändra rutinerna för gräsbekämpning och kvinnan som svarade i telefon var ett strålande solsken som inte bara bad om ursäkt utan också såg till att det aldrig klipptes en endaste matta förrän klockan nio efter detta! när jag tänker på det har Vi Bygger Grönt faktiskt också lagt om rutinerna efter mitt förmodligen irriterande vänliga ingrepp [gissar karl’n blivit mindre förbannad om jag öppnat dörren och vrålskällt istället för att skicka ut ett trevligt leende!?]. kanske lönar det sig för er att fråga också? jag kan i många fall faktiskt tänka mig att folk bara inte tänker sig för, inte att dom är utstuderat jävliga. faktiskt!

   ps. om du kan stå ut med oss båda två är du väldans välkommen imorron! och med två menar jag adults, enfanterna ska ju sova sött! höras om saken imorron fm?

   1. Men är det säkert då? Jag står ut med två adults, men står du ut med stalker på ledig dag med maken? Ring så kommer vi ;-). Kanske tom med kan få med mig make, men jag vet itne om han behöver/vill byggleda, det ser vi imorgon, nattis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *