Dagsens tips: byt bloggportal!

26.7 - om känslor utanpå.
27.7 - om Bert i Ett Herrans Liv.

Trots att jag ännu inte till fullo hunnit sätta mig in i totala varken för- eller nackdelar ordentligt [jag har ju bara bloggat på WP i tre månader ;)] är jag ändå otvetydigt – om än en smula oroligt – nöjd med att ha blivit egen! Efter senaste dygnets ofattbara strul på mitt gamla noshem, blogg.se, kan jag inte låta bli att skrika högt… det tar mer än trippelt så lång tid att kommentera på grund av alla interna fel och felaktiga data och jeez… hur jefla svårt kan det vara att få fason på ett problem som uppstår med ojämna mellanrum i flera års tid?!

brejk

Nä.
Jag uppmanar:
byyyyt portaaal!!

brejk

Ni som redan bytt vet vad jag snackar om, ni andra; pliis beliiv me! Det finns inget bättre.

Tjenixen!

26.7 - om känslor utanpå.
27.7 - om Bert i Ett Herrans Liv.
16 comments Lägg till din
 1. Hej!
  Det strular väldigt sällan hos mig och det går alltid att ropa på min son så fixar det sej. Lite chansningar får man ta. 🙂
  Anmajaj

  1. familjär kunskap är det bästaste! å nä, det som var hos dig var nog nåt kodrelaterat. du ligger väl inte ens hos klantportalen? 🙂

 2. Jasså då är vi lite tvärt om då. men har man inte större än c-kupa som jag så brukar man komma i de flesta toppar :)Skulle jag någon gång få för mig att fixa boobsen så skulle jag aldrig göra större än det, blir så svårt med kläder då. Hoppas ni får en bra dag och Kramar till er!

  1. det är la den storleken jag brukar ha i vanliga fall. nu är den long gone och aj miss it…

 3. Ok va trist md regnstället. Jag läste att det skulle vara tejpade sömmar, osv. så då tror man ju att det ska hålla. Tror detta skulle hålla 2000 mm. regn.

  1. jo men håller gör det! det är jättebra kvalitet. problemet är att det är fodrat med fleece och att fleecen naturligtvis blir blöt.

 4. Tanten och anne: det är lätt att göra själv, beroende på hur mycket du vill ha med dig av din gamla blogg. jag tog ju professionell hjälp eftersom jag ville få flyttat rubbet (foton, kommentarer och gifetvis inlägg). fast det där med å va lat, deeet känner jag igen! å gissa hur länge jag ältade och grubblade innan jag väl bestämde mig… 😀

 5. Alltså… nu jinxar jag kanske allt här.. Men blogg.se har fungerat fövånansvärt smärtfritt för mig i det senaste! Vad är det man har att tjäna på att byta bloggportal? 🙂

  1. äsch, jag tror inte på jinxning 🙂

   gött att det har funkat fint att ladda upp inlägg, det som strulat hysteriskt är nämligen att kommentera det du skrivit!

   jag var ju själv ”kund” hos blogg.se i treåetthalvt år och jag var oerhört nöjd med enkelheten på portalen, det är lätt att ändra layout på sin blogg t ex. däremot saknade jag verkligen att kunna ge läsare möjligheten till uppföljning på kommentarer.

   det som slutligen fick mig att ta steget till WordPress var en kombination av trassel och vilja att ligga på egen domän.

   som exakt svar på din fråga svarar jag: du har inget att ”tjäna” på att byta, men förutom att ligga på en portal som är smidigare (och alltid strullös) så ger du dina läsare en bättre möjlighet att följa din blogg!

   tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *