12 comments Lägg till din
 1. Hoppas att du mår riktigt bra nu i detta konstiga sommarvädret.:)

  Hahaha, det var min hämnd på att jag inte får vara fisk här… Men nu kan jag ju byta, nu när du har varit en fisk hos mig:)

  Massa kramar
  Kristina

 2. Ja jag tror inte dessa är skadliga iallafall. dom är osockrade, utan aromämnen, konserveringsmedel och färgämnen och det finns nog ”värre” saker att ge. Tror inte det är mer skadligt än när vi själva köper oss någon färdig smoothie på flaska exempelvis. En sån här smoothie och en liten smörgås tycker jag är bra att ge 🙂

 3. ska dock tillägga att Elwira får dessa max ett par gånger i månaden, föredrar att göra hemmagjorda men de är bra ibland när man är på språng då de inte brukar kladda, med undantag från idag då 😉

 4. Jaha.. Nu blev jag tvungen att bli medlem på ytterligare ett ställe… Hahaha… Har redan glömt bort hälften av allt jag är medlem i.

  Svar: Du vet de där små tripsen som sätter sig överallt.. De som ser ut som pyttesmå, svarta streck och som kliar så jobbigt och kommer fram nu under rötmånaden…. De har tagit sig in i min laptop och kryper omkring innanför yttersta lagret i min skärm… Ligger en krossad där nu, och den kommer jag ju aldrig få bort. MITT i skärmen dessutom.

 5. Ha ha…där fick jag mig ett rejält skratt!!!! 🙂

  September är nog inte för sent för Azorerna…så här står det på http://www.azorerna.net

  ”Bästa perioden att resa till Azorerna är i juni till september, då ligger medeltemperaturen på mellan 21 och 24 grader, vattentemperaturen är under denna tid 17 – 23 grader tack vare golfströmmen.”

  1. jag blir inte säker på om hon är på riktigt, men jag skrattade verkligen så jag grät. det har jag inte gjort många gånger i mitt liv.

   jag blir galet sugen! dina foton var underbara! vi har lösa planer för en resa i september/oktober. Medelhavet har känts logiskt, men allt inom samma (flyg)radie funkar såklart.

 6. 1. Jag skrattade gott åt länken till tråden på FL. Räkor med ansikte. Underbart!

  2. Jag har varit på Acorerna (Terceira) på hösten-jul och det var väldigt växlande väder. Hade typ jeans och långärmad tröja mycket men badade i början av hösten och vattnet var helt ok. Regnkläder är bra eftersom det slår om fort! Har en gammal hemsida om Acorerna, kan leta efter adressen om du vill kika? Maila mig isåfall! Är i skogen nu och läser inte varje dag men om du har tid att vänta kan jag svara på frågor och/eller ge dig adressen. Ska du till San Miguel eller?

  //Magda

  1. sicken reseguide! vi har inte ens bestämt att vi ska resa alls, än mindre vart. jag var inne hos Alexandra och såg hennes fantastiska foton och blev väldigt sugen. Cypern låg nära till hands för oss tidigare, nu har jag börjat fundera i bredare grader.

   jag är väldans tacksam för tips och råd! om vi bestämmer oss för att och vart resan ska gå hör jag jättegärna om mig för info. det är ju hursomhaver flera månader kvar!

   tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *