10.8 – om Madonna.

9.8 - om två årsdagar.
11.8 - om Busfabrik igen!

Jo. Bra! Det tycker jag allt. Vi stod ruskigt nära för att vara mig (liten till växten och van att flyga som en vante i gungningarna) vilket visade sig vara helt lugnt för töntigare ståplatspublik har jag aldrig sett maken till?! Where’s the action? Var var röjet? Var var sjungandet, skrålandet och viftandet? Njä. Mes. Och då jämför jag närmast med Badrock, Rocktåg, Ulf Lundell och annat småpotatis. Eller, okej, Lundell vid Norra Fästningshörnan i Varberg brukar va rätt lugnt. Men där brukar vara runt 3000 pers totalt på gräsmattan. Å det vettetusan om det inte svänger mer längst fram där iaf…


vi började med bröllopsfirarätning!
skumt seg hummer......men min mat var okej :)

på plats på arenan
– efter att ha läst gårdagsens recensioner vet vi nästan säkert att hon kommer gå på 21:52: dvs om en kvart 🙂
förväntansfulla ullisarpussromantisk Mallias

det är fånigt att publicera dåliga foton från en konsert men det är bara för att ni ska få ett hum om vad vi stod
coolt! hon är där!! å vi också![22:53]

klockan är 23:43, showen är utan extranummer slut.
[Madonna sitter redan i en bil på väg till Landvetter]
spelningen är slut, två lyckliga besökare kan utan problem lämna arenan. sicket lyx att slippa trängas!Nå. ”Bra” är lite diffust kanske? Om jag säger så här då

  ~ Som show ; Fantastiskt! Otroligt proffsigt och megastort! Jag är sjuukt impad!
  ~ Som konsert; Nja… Publikkontakten på en arenaspelning är väl åtminstone hälften av upplevelsen? Jo hon log hela tiden, men mellansnacket höll Uffe-klass…
  ~ Summasummarum: trots allt, fyra tassar. Av fem!


Det blev en riktigt ruskigt bra kväll för förutom världsklassunderhållning blidde det dubbelsegrar i fussball, vi lyckades knipa bord på centralt belägen restaurang med okej mat samt att jag snokade fram en perfekt å hurbilligsomhelst parkering till raKETen! Att himlen öppnade sig ovanför oss känns egalt. Vad är väl kippskor och ösregnsfrisyr för en viking!

Hemresan gick som en dans till Vogue! – polisen hade fått in miljoners på en trafikkontroll på lämmeltåget söderut, vi var ju inte direkt dom enda som ville hem fort… Vi hade ju räknat med SJ men tji fick vi 🙁 några extratåg hade enligt kundtjänst inte satts in?! Ofattbart korkat. På alla vis.

Jo. En flaw hade vi. På vägen upp fick jag av nån märklig anledning för mig att hissa ner ena rutan en smula. Det skulle jag inte gjort, för den gick inte att hissa upp igen…!? Tanken på att ställa bilen i Göteborg utan framruta kändes så främmande att vi faktiskt var på väg att vända hemåt för att byta bil, men vi slapp vända för det gjorde istället lyckan och så även rutan som blidde säkert upprullad. Fixafixafixa!

Tjenixen!

9.8 - om två årsdagar.
11.8 - om Busfabrik igen!
7 comments Lägg till din
 1. Madonna är bara en i raden av konserter som jag gärna hade sett i år men pga ekonomi har skippat. Har läst lite recensioner och skulle vara roligt att läsa vilka låtar du gillade bäst på konserten?

  Är inget jättefan av Madonna men tycker att hon har gjort väldigt många bra låtar genom åren så jag får väl se om hon återkommer till Sverige nån mer gång och om det blir läge att se henne då.

  1. nu i efterhand är jag lessen att vi inte passade på att se både Robbie och U2 när dom varit å hälsat på, men vi får hoppas på nya chanser. och Triss 😉

   det är lite klurigt att minnas låtarna så här i efterhand, men om jag minns rätt så tyckte jag bäst om She’s Not Me, Vogue, Like A Prayer, och Give It To Me. gammalt är bäst, jag håller med! tristast var Dåli’, Dåli’ (Doli Doli) den oerhört märkliga versionen av La Isla Bonita. Music var också en besvikelse, liksom 4 Minutes. eftersom jag är musikalfantast tyckte jag You Must Love Me var fin, om än inte särskilt teatraliskt framförd.

   allra bästast var det politiska inslaget och uppmaningen att bry sig. okej, jag är hormonstinn och gravid, men oj så tuff hon är som vågar ge sig på dom stora idioterna i världen (afrikanska och asiatiska ledare i huvudsak) och så särskilt oväntat att hon stödjer både Al Gore och Michael Moore är det ju inte! jag tycker apselut du ska försöka ta möjligheten att se henne om du får den igen! starta ett Madonna-konto vettja, det behövs ju inte så mycket i månaden om du har 19 år på dig? håller tummarna!

 2. Man tackar, man tackar! Och vet du vilket kap sedan! På realappen stod det att de kostade 24.50, men jag betalade bara 99:-, hur coolt är inte det?! De är dock lite tighta, så jag får ”gå in” dem, hehe! Ha en bra dag!

 3. Åh Madonna vad avis jag blir! Jag ville så gärna se henne live jag med men trodde inte vi skulle vara hemma tills dess. attans!
  Fina ni är och Maali – sicken sötis!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *