16.8 – om att springa för jefla fort.

16.8 - om "som vanligt" när det gäller att resa med Maali.
17.8 - om hemma.

Jeez. Att kubba hundra meter under tio sekunder sågs för några tiotal år sen som omöjligt. Idag slog Usain Bolt gamla rekordet med elva hundradelar (en typ evighet i sammanhanget) när han kom i mål på ofattbara 9:58 sekunders. Undrar om jag ens hunnit ur startblocken på den stunden?

16.8 - om "som vanligt" när det gäller att resa med Maali.
17.8 - om hemma.
4 comments Lägg till din
  1. Jag kom ihåg när man i högstadiet sprang tävlingar och kände sig helt stel när man väl kom ur startblocken. Inga jämförelser med Bolt i övrigt heller 🙂 Helt sanslöst med det fokus som var på finalen igår hur Bolt kan prestera så enormt och 11 hundradelar i en sån gren är ju nästan obegripligt. En mäktig idrottskväll!

    1. det stämmer som dom ibland säger: underbart är kort! – eller iaf snabbt…

      ps. skrattade lite över din icke-jämförelse 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *