25.8 – om ullisars nya leksak!

24.8 - om historisk segersötma.
27.8 - om höghastighet och mighty snark.

Minns du den här? Nu bor iaf lillebrors lillebror hos mig, och alla mina eventuella appledilemman är som bortblåsta! Jag sökte en liten smidig men inte töntig (läs: alltför klen) apparat och den som sökt har nu funnit. Alternativet Macbook Air var både dyrare (massor dyrare!) och problematiskt (köpa i Sverige? köpa i USA, med alltvaddetinnebär?). Dessutom har Airsarna – mig veterligen – inte touchscreen? :)

Tjenixen!

24.8 - om historisk segersötma.
27.8 - om höghastighet och mighty snark.
22 comments Lägg till din
 1. Lillebrors lillebror? det här måste vara en sån dag då jag inte fattar nåt (fast jag vet att det är en dator med fingerpek) … jag bara fattar att det shoppas plenty!…?

  1. datorn i länken beskrivs som lillebror (till blåfisk, gamla datorn). det här är en lillebror till datorn som aldrig blev en lillebror. dvs, den har lite sämre prestanda. förklarat bra? å jaaa. jag måååste sova!

   dammsugers imorron. aj check!

   krams!

   1. Hmm…och silverfisks lillebror? ”Han” som inte finns han heller… han måste ha ÄNNU sämre prestanda, stackarn…tur att han inte finns!
    Men snart finns kanske en dammsugare med BÄTTRE prestanda än den kvaddade pygmé jag har nu? DET blir grejer det!
    sovs gott!

 2. haha älskar sättet du skriver på!
  ja tyvärr blev det inget men det var ett hus på g… för mycket fukt visade det sig….sablarns

  1. gullig och välmenad positiv kredd uppskattas mestaste!
   tack!!

   äsch med huset. men tur att ni hittade såpass viktiga flaws innan ni blivit fukthusägare iaf.

 3. Jag går hos Annika Johansson, hon är verkligen supergo och det känns bra med henne:) Alla vill inte fatta det bara, dom tycker att man kan gå till olika hela tiden.. Vem går ni hos?

  1. jag har träffat henne några gånger och då har hon varit glad och gullig, om än en smula för ”snäll” för att funka i roll av bm till mig. att dom bokar om dina tider (är det fler än en?) beror säkert på orsaker som har med organisation att göra. ledighet? schemaläggning? sjukdom? annika är ju er barnmorska, ibland kanske det bara inte funkas hela vägen? men det är ju bra att du får byta tider iaf! när det inte funkar menar jag!

   vi går hos tina, både denna och förra gången. hon är helt i vår smak och var ett jättebra stöd (och rolig kunskapsaxel att luta sig mot) med Maali. denna gång får vi ju inte träffa henne lika många gånger men jag ser – av många anledningar – såklart fram emot att få skutta på kontroll på MVC.

   1. Ja det är flera stycken som har velat flytta min tid, dom har velat flytta fram den en eller två veckor. Men det har vart när jag har ringt in så har dom frågat när jag har nästa besök. Dom har väl tyckt att det ska va i vecka 12, men jag va där i vecka 14. Min barnmorska hade antagligen inte bokat den tiden om det inte hade vart okej.. Så jag blev trött på alla andra som tjötade, men nu har jag vart hos min BM igen och hon är kanon:) Har iofs inte träffat så många andra, men det va hon som satte in min spiral förra året och jag fick en bra kontakt med henne redan då:)

    Allt bra med familjen annars??

    1. det låter rörigt? gött att det löser sig till det bästa iaf. det är ju det viktigaste!

     jotack. vi mår fint! typ. äh, du vet 🙂

 4. Jo det finns ju olika varianter, just denna är nog den dyraste. men den billigaste kostar bara runt 2000:- o det tycker jag inet är så farligt. Hoppas allt är bra med dig o lillbebisen?

 5. Vill också ha tror jag minnsann. Kul att du skaffat dig en liten en dem är perfekta. Hade behövt en själv så jag fick mer plats över i mitt trånga hem men men allt har sin tid och sin plats.

  Men drömma går ju. Är som att kolla i IKEA katalogen då drömmer jag ihop mitt hem och njuter i tanken en stund i alla fall. Ha nu så skoj med lillebror 🙂

  1. jaaa! drömma är bästaste! och ju mer man drömmer om saker ju mer säker blir man (läs: jag) på vad som verkligen önskas och behövs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *