27.8 – om höghastighet och mighty snark.

25.8 - om ullisars nya leksak!
28.8 - om att Jobs jobbar med Murphy?

En kvinna och en man kort fanns ingen tid för dragna ben och hejhopp vad vi istället drog pall! Leveransen räknad och ute med fyrtio minuter till godo innan too late for still beeing on top of competition! Om jag igår var nära att ge upp med sju minuter kvar [vi blev klara dock!] var jag idag om möjligt ännu uppgivnare – klockan kvart över nio imorse [dvs, 2,45 timmars i förväg] – men ojojoj vi är grymma fiskar!

Hur mycket trötthet kan en kropp innehålla? Förresten. Jag bara undrar liksom. Å så undrar jag vad som hände med perfekt hy. Liksom.

Tjinixen!

25.8 - om ullisars nya leksak!
28.8 - om att Jobs jobbar med Murphy?
10 comments Lägg till din
 1. Du är nästan precis halvvägs mogen för avfärd till bb va? Det kommer (perfa skinnet) snart! GRATTIS!

  …Tävlar ni med andra netonnetbutiker om att få varor på plats i tid, eller vad menas?

  1. ja nästan exaktemente halva vägen gådd. wuff så fort det har gått!
   det där skinnet har ju kommit, och gått.. det känns inte helt rättvist. jag trodde att en fådd grej inte bara kan tas tillbaka sådär och är väldans massa missnöjd med det. blä. come back lena skinnet! typ nu.

   vi tävlar både mot oss själva och mot medshopar. klarar vi egna målen bjuds det belöning, klarar vi hålla ledning som bästa shop überall bjuds ännu bättrare belöning. det är gifetvis bättraste belöningen vi jagar!

  1. f’låt! gick lite fort och blidde både otydligt och virrigt. tävlingsmomentet förklarade jag för mor här nedanför, det där med huden förstod du säkert
   å du, inte tant inte? nänä. kan du glömma!

   1. Det var ju skönt att du inser varför jag inte förstår… svårt att tänka sig omgivning till text som känns lösryckt.

    Taskig hy? Jag hade finnar på hakan när jag var runt 35. Aldrig förr och aldrig efter. Rynkig och lite slapp, men som en kille sa när jag var ung: Med din hy kunde du bli fotomodell. Men bara med hyn…

 2. Å om man varken kan sitta, stå eller ligga bekvämt längre och man bara är i typ v 26. Å inte ens svullen! Med max 5 h sömn per natt som resultat Hur f-n ska det gå framöver. Har helt förträngt detta från förra gången. Pöss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *