2.8 – om ett bibliotekskontor.

1.8 - om solnos.
3.8 - om avancemang och status.

Äntligen! Efter två års lat väntan har jag äntligen fått mitt kontor! Eller, fått och fått. Och mitt och mitt. Men i biblioteket

[det låter så jämrans fint att kunna säga att man har ett ”bibliotek” i sin lilla tegelgula femtiotalsvilla á 125 m2! vad det i verkligheten rör sig om är ett rum som under den Hedbertska eran fungerat som TV-rum, ingenting-rum, TV-rum igen, bröt-rum, rum-med-bokhyllor-och-planer-på-två-schyssta-fotöljer-därtill-men-det-blev-inget-annat-än-bokhyllor-och-en-gammal-Klippansoffa-rum samt nu bokhylls/bröt-samt-skrivbords-rum aka bibliotekskontor!]

står nu M:s mormors halvantika skrivmöbel komplett med Blåfisk*, undangömda gamla Elle Interiör och allt. Att det fattas beslag på den ena skåpsluckan löste Ullisar på Timellskt vis med en till synes oanvänd kornisch-krok. Så värst sniggt blev kanske konstruktionen inte, men apselut funktionabel. Åtminstone tills bättre och mer permanent lösning finnes – när nu det blir…? Härifrån kommer iaf bloggnosas in futuren. Aj lajk ö lott!

Tjenixen!


*trotjänande LG-laptop

1.8 - om solnos.
3.8 - om avancemang och status.
17 comments Lägg till din
  1. det är gryyymt gôtt! pre-Maali satt jag ofta här med en bok i soffan och läste. av förklarliga skäl händer det inte så ofta längre (läs: öhhh, aldrig).

 1. Jag ska inom en relativt snar framtid se till att vi får till ett bibliotek. Jag tänker mig en skön fotölj med en fotpall och gosig pläd. Massor med bokhyllor för böcker. Me like!

  1. jo, men för varje prick är du ett steg närmare färdigt hus! eller… färdigt och färdigt. färdigare 🙂 helt klar bliver man väl aldrig?!

   🙂

 2. tredagars febern varade som det låter i prick tre dagar, så det är skönt att den försvann även om det inte riktigt känns som hon varit sjuk eftersom hon varit så pigg, en annan hade ju legat helt utslagen 🙂

  angående mammabloggarna: vad kul att du tyckte inläggen var personligt, det var lite av min tanke 🙂 hoppas allt är bra med er + minibebis?

 3. Vad gott att samla saker som hörihop på ett ställe! Inte det sämsta att lösa saker på Timellvis förresten, säger hon som t o m är släkt med karln:)

  Sv. Varta-Nisse har kommit hem igen – tackolov. Tror inte han gillade att jag var iväg hemifrån ett par dar för jag passade Zelda hemma hos Therese. Men nu är ordningen återställd här hemma i huset..

  1. höh! brötet hörihop på så vis att det inte passar in på nåt annat ställe!

   ps. aha! ja jag förstår att du inte har lust att basunera ut en sån grej på bloggen. skönt att han tassat hem igen iaf! saknade dig såklart.

 4. Hehe. Själv har jag arbetsrum. =P Dvs MITT RUM. Martin är aldrig där inne, så det är mitt. Har alla mina skolgrejer och även mitt smink osv där inne =P

  Tack för din kommentar. Jag har tentat av och jag kan bara hoppas på det bästa nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *