30.8 – om onödig framförhållning.

28.8 - om att Jobs jobbar med Murphy?
30.8 - om uppsamlade resfoton.

Den i sommervåras fyndade ullkappan [den jag sparade över en tusanlapp på ;)] lär få hänga i garderoben åtminstone fram till januari. Åtminstone. Förmodligen för resten av säsongen… Men fynd är fynd. Typ. Och den är ju himskens snigg i garderoben. Eller nån som vill låna? Höh!

28.8 - om att Jobs jobbar med Murphy?
30.8 - om uppsamlade resfoton.
10 comments Lägg till din
 1. uhh, inte kyla *_* värme ända till december ftw! haha ;).

  sv: ja min ipod borde ha sån.. så man kan ringa den o se vart den är, precis som mobilen ;). dock hittade jag den efter jag vänt upp o ner på hela mitt rum, bra jobbat daniella!

  1. fast om man har ett nytt fyndat sniggt ullplagg kan man tänka sig lite kyla, i lagom dos. om man är för gravidmagad för att kunna bära det fyndade ullet håller man med dig å det kraftfullaste!

   tur du hittade iaf. den är ju liksom inte stor 🙂

 2. Men har du något annat att värma dig med om det skule frysa på? Och vad är det du gör med lastpallarna? Gravid och allt?

  1. det där var sådär gulligt omtänksamt att jag blir lite blötögd. gulledu! men, jag får väl skyla mig med gamla säsongers tält 🙂 det har gått fint förr!

   nja. hmm. det där börjar bli ett problem. bidragsallergisk till trots börjar jag faktiskt fundera på att söka havandeskapspenning. det finns ju såna med långt otyngre jobb än jag som beviljats, så nog borde jag ha chans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *