31.8 – om bump, hotell och VM.

Dagsens tips: häng med på "Kattkalaset"!
1.9 - om spruttibangbang.

Lilla Milla Vanilla Jacklín spurtsimmar och tar för varje vända rejält avspark från det hon tror är kakelväggen, men som råkar vara insidan av min mage. Igår kväll bumpade hon omkring så det borde ha synts utifrån. Tias uff:ade lyckligt för varendaste kick och det var inte förrän jag påminde om 1) vilken vecka vi är i, och 2) att yngelbeteendet lär följa med ut i livet som bäbi/kiddi/tonåring osv som han för en kort stund delade min oro. Tills nästa snurrbump för då tog glädjen och stoltheten över! Å det är klart jag håller med, och gläds åt att han så fysiskt fått möjlighet att ta del av de båda hedbertsgraviditeterna! – jag vet (blivande) pappor som knappt lyckas känna en endaste spark under helaste nio månaderna.

NYC svämmar av hotell. Ett av dom lockar oss mer än alla andra (då har jag iofs inte vågat mig på att leta färdigt designalternativ…) och asap ska bokning ske. Vi fogar oss till råd från ”alla som vet” och vill bo vid Times Square. Det blir nog bra?

Ronaldino håller låg profil när Portugal laddar upp på Kusthotellet i min stad. Kanske ska köra tuta-hela-natten-tricksidén? Hejja Danmark!

Dagsens tips: häng med på "Kattkalaset"!
1.9 - om spruttibangbang.
4 comments Lägg till din
  1. det är görspännande! fast mer orolig än att vi ska få en bra resa är jag för att lämna bort Maali… hönset personifierad… 🙁

   skulle tro att jag har svårt att hålla mig från att blogga sparsamt från Manhattan! ;p dock har ju lilla Sotfisk fått gå till doktorn så jag håller tummarna hårthårt för att han ska hinna komma tillbaka i kondition av kry liten dator.

 1. Åh vad mysigt att känna bebisen så ofta men jag förstår att det såklart också kan bli tungt om hon håller på heeela tiden hehe.
  Vad snäll du e, tack för den fina kommentaren. Ja hon e verkligen duktig och framåt nästan lite fööör. Nä så ska man inte säga det e bara kul att hon tar för sig helt enkelt.
  kram

  1. jo, det är mest mysigt såklart men jag kan inte låta bli att oroa för hur sprattligt det kommer bli när yngel är större!!

   jag är jätteimponerad av Leya! hon brås väl på sin mor gissar jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *