4.8 – om att köpa bil.

Dagsens tips: don't drink & drive.
5.8 - om beachväder!

Vi vill utöka bilparken framför det Hedbertska garaget med en mindre kompis till raKETen. Bäst just nu ligger BMW:s lilla dieselbil till. Tias hittade en mumsbit till mig på lokala bilfirman och ojoj vad nära det var att jag skuttade direkt till banken! Det som hindrade mig (förutom makens fysiska armfångartrick) var registreringsnumret. Hur tüsan ska KET kunna samsas med BBD? :)

Nå. Helt tomhänta kom vi ändå inte hem från bilhallsbesöken. Så. Jupp. Nu står det två bilar på nedfarten!

Tjenixen!

Dagsens tips: don't drink & drive.
5.8 - om beachväder!
29 comments Lägg till din
  1. hihi! 😀
   njo det är ju tanken. just nu står den parkerad bredvid Fulda. när det blivit soligare kanske han får flytta ut!

 1. Jisses – en sån söt liten bil!

  Angående din undran i min blogg:
  LCHF = ‘lågkolhydrat högfet’ och det är bara mat det gäller ja. Inget med sekt att göra, det är bara oinvigda som fått det om bakfoten och inte vill fatta.

  Hadebra – Anmaja

  1. det tyckte Maali också som blev stormförtjust! skojigt för oss också att åtminstone en i familjen 1) får en sån bil vi vuxna skulle vilja ha, och 2) har en bil som får plats i fullbelamrade garaget :p

   det var det där med sekt-snacket som fick mig undrande. själv håller jag mig gärna långt borta från alla kurer med mer eller mindre speciell kost. detsamma gäller iofs för märkliga sekter…

   1. Ja jag är också av den åsikten – att hålla mig långt borta från alla kurer med mer eller mindre speciell kost. Naturlig mat och naturliga råvaror håller jag mig till, det tror jag är bäst. 🙂
    Anmaja

 2. Kul med en ny bil, det är lyx det!! 🙂

  Ang att datorn var med vid pajbakandet, den var faktiskt där för att via oss receptet vi googlat fram 😉

 3. Fantastiskt med två så tjusiga bilar framför garaget!!!

  Sv. Jag har börjat läsa Midnattbarnen (Salman Rushdie) och om jag inte missbedömer kan detta mycket väl komma att bli en favorit! Språket och tankemönstret är intrikat och färgstark, precis som jag vill ha det!

  1. höh, den ena garanterat tjusigare än den andra. fast säljaren på Bildepån lovade att det var en turbomotor i lilla silver-C30:n också?! hittills har den mest funkat turbo på R tycker jag, men den behöver kanske köras in ordentligt innan det blir full fart åt framåt också?

   🙂

 4. hihi ja hon gjorde ett par klädombyten, vilket jag tyckte var superkul men det blev nog mindre o mindre kläder 😉
  Den där lilla volvon (?) var ju supersöt!

 5. Grattis till bilköpet! Alltid kul med ny bil.

  Sv. Du har så rätt så i din kommentar! Jo, jag kan väl sälla mig till alla med erfarenheter när det gäller randiga tak…nu;) Konstaterade förut idag att jag skulle låtit bli den där sista gången (som jag gjorde i förmiddags) och att det förmodligen sett bättre ut om ett tag ändå….

 6. Men du! Grattis till graviditet! Har missat det eftersom jag varit i skogen. Vad roligt!

  Och grattis till lillbilen! Den var helt underbar!

  Angående bröllopet så är du välkommen, ja ni alla förståss. Skicka mig kontonummer så betalar jag biljetter och hotellvistelse. Behöver du nya kläder? Det är klädsel kavaj. Hojta isåfall så får du en liten slant för det utlägget också!

  //Magda

  1. inte lätt att ha koll på alla från skogen, det förstår väl jag det! det är väl också därför jag fick tjata mig till en inbjudan? men det är helt okej. kontonumret redan skickat via telekinesi, hojta om det inte kommit fram! skulle kunna tänka mig att en tio-femtontusen räcker.

   ska bli skojigt!

   ps. glöm inte lämna färdbeskrivning till chauffören som hämtar från privatjetplanet.

  1. inte på wheel&whing dock. där tillåts inga svenska automobiler… attans, för annars hade hastigheten varit perfekt tror jag?

   1. Jodå, svenska är tillåtna om de bara är över 30 år… Då spelar det faktiskt ingen roll vad det är, så länge det inte är en van. Du får fixa ett gammalt regbevis till lillbilen, så är det kirrat 🙂

 7. jeezz.. Bara tryckte iväg kommentaren… Får skylla på att jag fortfarande är snurrig efter morgonens kräkattack.. Åt väl nåt olämpligt igår… Hu!!

  Jag vet faktiskt inte hur gammal du är heller, ska jag skamset erkänna. Jag blev 34 i.a.f…

  1. Får svara på min egenkommentar här, så det inte börjar likna kommentarsterror eller nåt… Glömde f*n skriva Tack” för grattiset **sparkar mig själv på smalbenet**

   TACK!! 😀

   1. då hade jag och mitt matematikande rätt då 🙂

    självfallet grattis kompis! och ett jamåhonleeva, på inlevd skånska förståss så du känner igen den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *