6.8 – om Chablisväder [mobilnos].

5.8 - om beachväder!
7.8 - om stranddejt, bröllopsdag och en öm tå.

22 grader på altanen klockan halv tio. Maali sover. Det var exakt dom här kvällarna jag hade in majnd när jag en vecka före positivt bäbitest fyllde källaren med Staropramen och Chablis. Fast kaffe får funks istället. Är ju nästan lika samma… Ha!! Who am I kidding?!

Tjenixen!

5.8 - om beachväder!
7.8 - om stranddejt, bröllopsdag och en öm tå.
10 comments Lägg till din
  1. He he, det är nästan lika illa här. Alltså jag är inte gravid och jag har ingen chablis eller tjeckisk pilsner i gömmorna men kvällen är varm och jag har åtminstone något dygns alkoholuppehåll efter en veckas regelbundet barrännande!

  2. Mmm, å inte ens jag kan hjälpa dig att dricka upp. Inte ens kaffet :-). ”BB” absolut imorgon! Dock måste K hem och sova vid 12, 13 nångång. Hon är helt kajko efter att ha varit på JohnsPlace till kl 21,30 i tisdags… Det är nackdelen med rutinbarn… Så jag försöker vara där till 10 iaf. Jasst fajjnd me!

  3. Håller dig alkoholfitt sällskap från Skåne.. Kanske en liiiiten tröst, även om jag är nykterist av fri vilja? 🙂
    Kaffe rockar **S**

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *