9.8 – om två årsdagar.

8.8 - om byggönsk.
10.8 - om Madonna.

För sex år sen blidde jag en Hedberg. För ett år sen blidde Maali officiellt en EmmaLi. Ikväll åker Maali till barnvakt och vi till Göteborg där Madonna väntar. Sådär hiskeligt bra recensioner skrapade hon väl inte fram efter gårdagsens konsert, hoppas hon fått blodad tand och gör ett bättre jobb idag!

Tjenixen!

8.8 - om byggönsk.
10.8 - om Madonna.
12 comments Lägg till din
 1. Då gratulerar jag å det varmaste!

  Madonnabiljetterna blir jag inte avis på… hon och hennes musik är inte min tekopp. Fast jag gillar storligen att hon är still going strong fast hon mognat något.

  1. mestaste tacket!

   som alla andra småtjejer har Madonna betytt väldigt mycket under min uppväxt. hon var en ikon, ofattbart onåbar, och en cool förebild. fast när hon gick åt det porriga hållet tappade hon mig som fan, även om hon såklart alltid håller en plats i min lilla hjärna som tonårs”kärlek”. Mattias är ju lika gammal som jag och vi har väl ungefär samma känsla för tanten (för tant får man väl kalla henne?) så vi kände väl båda att det här är en artist vi skulle vilja ha sett lajv nån gång i livet. jag kan ju lägga henne till Michael Jackson, Elton John och Frank Sinatra. Två av tre borta nu, tyvärr.

  1. som show; perfekt! otroligt proffsigt och megastort!

   som konsert; nja… trekommafem kanske? publikkontakten på en arenaspelning är väl åtminstone hälften av upplevelsen å då stod vi ändå bara kanske fyrtio-femtio meter från scen. kanske stod vi för nära, fast liksom inte tillräckligt nära?

   summa:
   fyra ganska små tassar tror jag. av fem.

 2. Haha ja, inte bra att borsta tänderna innan vällingen.
  Förut gjorde vi inte så, vet inte när det gick snett 🙂

  Men ikväll, DÅ blir det andra bullar!

 3. Gratulerar till sex år och hoppas kvällen blev bra med Madonna.
  Lilla igelkotten har vuxit lite tror jag, såg honom igår igen.
  Anmaja

  1. jag tror det beror mer på stämning hos recensent (och publik) än på dålig show. fast första spelningen fick ju sämre kritik än den andra. iaf i GP.

 4. Ber att få gratulera:)

  Sv:Jag knäppte verkligen rakt ner i muggen så det svartaktiga är kaffe och det vita är helt enkelt myggens insida:)
  Toodiloo!

 5. Grattis på bröllopsdagen! Önskar er minst 60 till!! Kram

  Sv. Elgräsklipparen orkar inte längre snurra runt den där ”fläkten” (eller vad man skall kalla det för)tillräckligt intensivt för att den som hjullös liksom ska lyfta från backen. Eller också är det mossan i botten som gör att det inte blir tillräckligt motstånd för luften;) Därför får jag släpa eller skjuta den runt. Men kniven snurrar iaf – hurra för det så länge;)

 6. åh, göteborg!! och madonna. kan nog inte bli bättre ♥

  sv: håller med dig totalt, det är ju mer vanligt att folk går fram till en underviktig och säger ”ÄT!!” än till en tjock och säger ”BANTA!!”. Fast det händer ju såklart självklart jätteofta också, så himla synd egentligen. usch :(. men men, tusen tack för dina ord iaf 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *