Dagsens tips: häng med på ”Kattkalaset”!

30.8 - om uppsamlade resfoton.
31.8 - om bump, hotell och VM.

En av de bästaste barnböckerna i EmmaLis samling är den här; fådd från faddrar som såklart har koll på Maali-mammans månsförtjusning! Men även för ickekattmänniskan måste denna bok vara härlig? Det går väl inte att tycka nåt annat om Viveca Lärns underfundiga rimext och Anders Hultmans färgsprakande illustrationer!

Kattkalaset


Köp! Läs! Älska!

30.8 - om uppsamlade resfoton.
31.8 - om bump, hotell och VM.
14 comments Lägg till din
 1. nepp slutade på Gothia för nästan ett halvår sen, nu har jag 2 andra jobb varav jag är i ett gatukök där jag har vart nu i 4 år. Sen så bakar jag munkar i Ullared också 🙂

 2. En barnbok på rim av Viveca Lärn förstår jag måste vara hur kul som helst. Alltid mycket roligare för den som skall läsa också…:) När mina ungar var små var böckerna om ”Den vilda bebin” mycket uppskattade – också de på rim och jättekul.
  Ditt boktips skall nu bli 3-års present till mitt ”bonusbarnbarn” (yngsta dotterns systerdotter)!!!

 3. Anmaja och Britt-Marie: till min oerhörda oförtjusning verkar det som det är ett tips i onödan… boken är nog slut från förlag 🙁 men kan säkert gå att få tag på i nån bokhandel eller kanske t o m på bokmässan i Göteborg? håller mina tummar!

  förresten, Britt-Marie, blev lite förvirrad; din dotters syster men inte ditt barn? ah! ingift?

 4. Får se om jag kan nyttja mina direktkanaler till författarinnan istället då – verkar vara en bok värd att få tag på!

  Fick en bonustös när jag gifte mig med lilltösens pappa. Det är ju 13 år sedan jag skilde mig från deras gemensamma pappa – men hon har fortsatt att vara min tös lika mycket som mina biologiska döttrar…därför känner jag mig fullt ut som både bonusmamma o bonusmormor.. Tyvärr kan jag pga av just deras pappa, som själv valde bort kontakten med båda sina döttrar när vi separerade, inte skriva om detta glädjeämne på bloggen.. Inte ens om deras besök i somras tillsammans med ”riktiga” mamma o mormor..och när alla hel-,halv eller egentligen inte alls syskon träffades här..Dessa ungar som alla ser sig som syskon. Ja han har ställt till mycket skit den mannen, men våra band, mina och barnens kan han aldrig förstöra!

  1. sicken härva? varför ska han va på det där viset för?! det är ofta jag blir förundrad över vuxna människors beslut och liv, det här är verkligen ett av dessa tillfällen. men. härligt att ni har det så bra tillsammans iaf! det är det viktiga i kråksången!!

   håller tummar för att Viveca ska kunna skramla fram ett ex! hälsa gärna från mig då!

 5. Hej!
  Kanske en lite galen kommentar men; Jag har googlat, mailat och sökt efter denna bok till min dotter länge nu. Pust!
  Jag gav nästan upp men när jag googlade idag igen på titeln och så dök länken upp till denna sida/detta blogginlägg – OM du har den kvar och OM du skulle vilja sälja den så finns det en moder som gärna köper den.
  Ett tappert försök av mig.

  1. Hej Rebecka! Inte galen kommentar alls och jag önskar jag kunde hjälpa dig få tag på boken, men tyvärr kan jag inte det. Vi har den visserligen kvar men den är omtyckt och väl-läst och en av dom jag lagt undan för att spara för eventuella framtida generationer. Jag håller tummarna för att du ska få tag på ett exemplar! Det är förunderligt att förlaget inte valt att trycka fler upplagor med tanke på hur fin den är?

   Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *