12.9 – om att va säker på sin ansökan.

11.9 - om bättre lämning, ankmutning, och riktigt dålig smak.
13.9 - om repeterad bäbisimning.

För varje dag på jobbet blir jag säkrare på min sak: aj deffinäjtly niid havandeskapspenning. Från att först bara ha smitit från stora tunga lyft släpar jag mig nu omkring med klumpmage, ischias och foglossnng och drar avsevärt mer fötter än palldragare efter mig. Det känns inte schysst mot jobbkompisarna. Och det är såklart jäkligt irriterande att inte räcka till…

Lite skrämmande att inte få plats med sina inälvor eller lungor ens i vecka 23. Det lär ju inte bli bättre?! Nä. Positivt tänkande nu. Tjohej!

11.9 - om bättre lämning, ankmutning, och riktigt dålig smak.
13.9 - om repeterad bäbisimning.
11 comments Lägg till din
 1. Uscha, jag minns att det var tungt som sjutton. Speciellt med tvåan. Ballongen hade redan varit uppblåst en gång så det kändes som om man svullnade och blev supertung nästan på en gång. Hoppas du får havandeskapspenning!

 2. det är så med nummer två. större, tröttare och allt. Kan det bero på nummer ett? Läste om dina mödor kring lämnandet av dottern. Jobbigt men det går över!!

 3. usch usch med foglossning. hade inte det så mkt men det lilla jag kände gjorde nog ont. Hoppas du får havandeskapspenning!
  Tack för peppningen, hatar när vissa dagar blir såhär. tur att det oftast går över snabbt. känns redan bättre efter den ofattbart lyckade visningen ;.)
  När flyttar ni in i huset?
  kram

  1. flyttar in? njää… du har nog blandats mig med nån annan 🙂 vi vill iofs bygga om lite på huset vi bor i, om det är det du tänker på? men här har vi bott sen 2003!

 4. tack för alla hållna tummar!

  förmodligen är det vanligt att det blir tyngre, otympligare och komplikationigare efter den första gången? kroppen är ju s.a.s. redan uttänjd… 🙂

 5. Hoppas du får ett lättare jobb, det är tungt att bära på en till, förutom sig själv. Tänker på att det är lite konstigt att foglossning och havandeskapspenning ’inte fanns förr’. Men då kanske en del fick stryka med också, tänkte inte på det. Bra att utvecklingen går framåt. 🙂
  Anmaja

  1. folk var nog generellt lite mindre klena förr? 🙂 eller så blev det bara fler sjukskrivningar. samtidigt, det man måste gör man. till en viss gräns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *