13.9 – om repeterad bäbisimning.

12.9 - om att va säker på sin ansökan.
14.9 - om första (andra) ordinarie MVC-besök.

Dunderbra är för oss nya rutinen med s.k. dubbla lektioner, dvs samma övningar två veckor i rad! Det blir nyttig repetition för barnen (och deras medsimmare), och chans för den som missar en lektion att ändå ligga i fas med kursplan. Bravo!

Det skulle varit solotrip för pappan med Maali idag, jobb för mig, men farmorn fick följa med – som förberedning till egensimning när vi är på Manhattan 🙂 Enligt uppgift var det en överlycklig liten kiddi i ”simsimpoolen”* som kastade sig i från kanten med hull och hår. Nån flytkorv var däremot inte att tänka på. Fast fladderfötterna (eller vad nu såna där simfenor kallas?) funkade tydligen fint, och hon sparkade sig runt i bassängen som värsta Alshammarn!

Apselut coolaste med dagsens aktivitet måste ändå ha varit när kiddi nån minut innan avslutningssjungning tittar på pappan med bedjande ögon: ”måste kissa”. Hon höll sig hela vägen genom lektionen och väl på toa levererades niagarafall. Jag är stoltaste fisken i stada!! Nu ska vi bara få henne förstå att det funkar lika bra att toa sig på dagis som hemma!

Ser fram emot nästa vecka. Då får jag vara med och plaska igen!

Tjenixen!

* precis som lillasyster blir ”systersyster” blir babysim ”simsim

12.9 - om att va säker på sin ansökan.
14.9 - om första (andra) ordinarie MVC-besök.
5 comments Lägg till din
  1. Men man ska inte känna sig stressad om man missar något. Alla viktiga övningar kommer igen!

    Angående min graviditet: Jag känner mig inte orolig, men har väldigt mycket olika ”krämpor” som jag inte haft tidigare vilket gör att mitt liv är tämligen begränsat just nu… Hur mår du?

    1. nää inte stressad! men repetition är bra, och om man skulle missat en oviktig övning (äh, finns väl inga såna!) så får man ju chans att ta igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *