14.9 – om första (andra) ordinarie MVC-besök.

13.9 - om repeterad bäbisimning.
Dagsens tips: höstpromenera!

Om dryga 45 minutros får vi close encounter med bäbi miss Milla Jacklín när vi besöker bm Tina på MVC! Doptone tror jag det heter, och hjärtljuden från lilla yngel sprids till övriga Hedbergare! Jag lovar jag kommer böla… Det är ju såå coolt!!

Har förberett Maali på att vi idag ska lyssna på bäbin, och hon verkar artigt lika uppspelt som jag! Nu ska jag pussa uppspelta Maali och pussla lite Laban. Kanske hinner vi leka med en anka eller tolv också innan vi åker?

Tjenixen!

13.9 - om repeterad bäbisimning.
Dagsens tips: höstpromenera!
20 comments Lägg till din
  1. det blidde inga tårar den här gången faktiskt. har kanske börjat få fason på hormonerna?

   du är den (våldsamt!) gulligaste, det vet du!!!!

  1. jaaa! för trots alla ultraljud man gör, och trots all kickboxning lilla ynglet ägnar sig åt, så är det ändå hjärtats ljud som känns mest på nåt vis! iaf för mig.

 1. Jag är ingen Hedbert… men nära släkt ändå och jag vill OCKSÅ höra! Kan man spela in (på mobil eller vad din heter) eller spara och länka ljudet hit? ja jaja säg ja?
  mrmr

 2. Jag sitter bara och smajlar när jag läser det här. Jisses så spännande det måste vara…helt ofattbart nästan.

  AAaaahhh, nu först upptäcker jag ”Hedberts baby” till höger!
  Men… Hedbert…öh?

  1. det är en nästan surrealistisk grej. lite alien-aktigt, men ändå helt självklart liksom.

   haha! jaa… det där med Hedbert lever kvar sen en felstavning i ett offentligt grattismail från jobbet! jag hade vunnit ett Playstation 3 och killen som delgjorde resultatet var väl en smula snabb på tangenterna 😀 Hedberg är det såklart ”på riktigt”, men i många ickeofficiella sammanhang är vi numera Hedbertsar – jag, Mallias och Maali! [och månsarna Whiskie och Schweppes]

   1. Ha ha, det är roligt med felskrivningar ibland 😉
    En kompis till mig skrev beskitning istället för besiktning i ett mail en gång. Efter det heter det aldrig något annat än beskitning hos oss 🙂

  1. man är änna olika! jag tycker det är asacoolt! – å jag föredrar att inte tänka på mitt yngel som en ET… även om liknelsen i det läget vi är nu (v.23) faktiskt är slående bra ;p

 3. hihi så himla mysigt. tyckte alltid det kändes lite verkligare efteråt när man fått se miraklet.
  Jag lovar jag ska visa bild på kök snart… måste fota det bara haha. Tack för alla gulliga heja-rop!
  Kram

  1. jo det är sant, men av att se och höra tycker jag faktiskt höra är något mer punch-in-da-fejs verklighet!

   dunderkul att det går så bra med budgivningen hos er! håller såklart mina tummar!

 4. Ja visst är det så häftigt att lyssna på det lilla hjärtat där inne! När jag gjorde min praktik på förlossningen var jag ju gravid och jag tog doptonen typ varje dag för att lyssna på dem. fast jag visste aldrig om jag hörde ett eller två hjärtan men jag blev alltid lättad.
  Hur går det annars i graviditeten, läste att du längtar efter havandeskapspenning, jag måste säga att jag inte är avundsjuk över vad du har framför dig… Men som tur är så får man ju världens bästa belöning! Har ni tagit reda på kön?
  Kram

  1. förstår att du hade svårt att hålla dig ifrån lyssning! kanske har frågat förr, men var praktiken på ett sjukhus ganska nära mig kanske? 🙂

   jotack. det går riktigt fint nu faktiskt, nu när jag förstått att det är helt normalt att pingvinpromenera och känna sig valrossig 🙂 å ja, vad är väl några månaders extrakilo mot det som kommer efteråt!!!

   å slutligen. nja. tagit och tagit! ultraljudskvinnan såg att det var en tjej… så vi litar på det 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *