1.9 – om spruttibangbang.

31.8 - om bump, hotell och VM.
2.9 - om att spela mot Ungern.

Både jag och tjifen skuttade ur brallorna när raKETen på vägen hem från jobbet i eftermiddags smällde till som en kanonkula. Vad det var? Ingen aning! Alla fyra hjul visade sig vid flygande inspektion vara hela, några skrap eller animaliska rester lät sig inte synas varken på fram- eller undersida. Bromsar av skiv- och trumsort (”vanlig” och handbromsad) har trilskats ett slag – vilket känns grymt orättvist eftersom vi håller efter vår hedbertska bil som en kär ägodel – så kanske hade det nåt med dessa att göra? Det distinkt gnisslande kanariefågelskvittret som sedemera dök upp vid stadstrafik (läs: långsammare hastighet) härleddes av kunnig bilpoolare till just bromsoljud.

Tid hos bildoktorn bokat till på måndag. Fram tills dess hoppas jag på välvilja hos både bussbolag och medarbetarspoolare… å som jag fryntligt tillika drypande ironiskt brukar utbrista i dylika situationer: sicken tur att pengar inte är nåt problem! HAH!

Att det var just en tjif som satt i passagerarsätet gjorde förresten att brallorna kvickt kom på plats igen. Han är grymt bilkunnig och dessutom filbunke 🙂 bra kombination för stressmagade orosullisar!

31.8 - om bump, hotell och VM.
2.9 - om att spela mot Ungern.
16 comments Lägg till din
 1. Ja vi har börjat låna böcker på bibblan, fast bara såna här med hårda sidor.
  Är rädd att hon ska slita sönder dom 😀

  Brukar även låna barnfilmer där. Så bra att det är gratis ju! 🙂

  1. har mest kört pappsidor på böckerna hemma också. fixar liksom inte att hon skulle riva sönder dom… film har vi inte riktigt börjat med än, förutom Laban som efter lite trug blivit en stor favorit! men det var som sagt ett riktigt bra tips: bibblan, here I come!

 2. Hej på dig Ullisar 😀
  Jag har inte lagt in dessa smycken i webshopen ännu, därför var det inte så konstigt att du inte hittade 😀

 3. Hej.
  ja det är rätt läskigt och gör ont. sen svullnar jag i halsen också och det är nog värst. Första gången vart jag livrädd fast då var det inte lika illa som nu :S

  kram

  1. förstår att du skrajsnade!! själv har jag bara drabbats av allergisk reaktion två gånger och båda gångerna tyckte jag det var görläskigt. då gjorde det aldrig ont, men svullnade väldans. och ena gången blidde det liksom rödprickigt.

   skönt att du kryas dig fort iaf!

 4. Ja det blev jättevarmt här igår också, var bara på morgonen som det var kallt. Lurigt väder det är just nu, svårt att veta vad man ska sätta på den lilla på morgonen innan förskolan

  1. bamseste siiit faktiskt… men. jag tar inte ut nåt i förväg! än. typ.
   🙂

   schysst med länk! trodde ärligt det var jag som gjort fel. två gånger! men nu när jag fått den rätta ska jag snoka!

 5. sånt som säger pang är aldrig bra
  brukar dessutom kosta massor att laga
  men det är ju tur att du har en sån shitload of money ;D

  1. bildoktors har vi faktiskt alltid haft ”tur” med å estate agents har vi lyckligtvis aldrig behövt! en viss hantverkare hamnar högre på min lista däremot… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *