22.9 – om hur det var tänkt och hur det blev.

21.9 - om ledighetskommitté.
23.9 - om hicka i en tjockis.

Efter femte, sjätte, tolvte, femtonde? gången hade jag tappat räkning och tålamod och vi ömsom tröstade ömsom morrade åt oförklarlig illgråt och vägrar-sova-skrik. Första gången var väl klockan ungefär två. Sista gången jag tittade på uret visade hon drygt fem. Däremellan sporadiskt slummer. Därefter mardrömmar och hög puls. En sällsynt elak jefla skitnatt helt enkelt.

Dagen blir alltså inte fullt så mysig och Maali-får-göra-vad-hon-vill:ig som jag tänkt. Att hon duplosade och lekte djungel på golvet medan jag fick vila på soffan har i stort sett aldrig hänt förr och jag sätter det på karmakontot. Hennes alltså. Mitt är typ tomt. Fan.

maali läser Barbapapas resa på köksgolvet - 22sep

Allra underbarast var hon när hon efter frukostlunch [klockan halv tolv…] konstaterar ”mamma stähda undah” och sätter sig på golvet i köket och läser Barbapapa. Själv. Inte fick jag några yoghurtskålar bortplockade inte… jag stod som ett slokande löv och grunnade på om detta verkligen var samma unge jag rytit åt för att hon hållit mig vaken halva natten… jag nämnde det där med karma va? Mjau…

21.9 - om ledighetskommitté.
23.9 - om hicka i en tjockis.
18 comments Lägg till din
 1. hahaha! ”mamma städa undan”.. härlig lilltjej! 🙂
  trist med jobbig natt, hoppas det blir bättre inatt!

  sv: tack så mycket söta du! japp, new york snart! ska sätta mig med fotona ikväll tror jag.. har knappt hunnit kolla igenom dem än! haha!

 2. Ljuvligt. De vet hur de ska göra fastän de är små. om inte jag hinner med så ha en underbar semester. Hon kommer garanterat att klara sig.

  1. för att hålla sig på god fot menar du? njo… men enklast hade ju varit att inte ställa till det med arg-natt in the first place…!

   tack för resönsk. jag också säker på att hon klarar sig, desto mer orolig för mig ;p

 3. Läser hon Barbapappa själv, det var bra då kan hon läsa den för mig i helgen!
  …Vill inte skrämmas men jag mår lite tjyvis, hoppas det bara är överansträngning för det smittar väl inte?

  1. överansträngning!! skräms inte!

   jupp. barbapapa för glatta livet! fast hon vill helst ha sällskap i läsningen. läs lite extra om hur han letar en Barbamama i New York vettja 🙂

   krams och puss och lyckaste till!!

 4. Åh, tösabiten har redan lärt sig hur viktigt det är med karmakontot=) Och ditt måste ändå vara ganska välfyllt, med tanke på vilken urgullig och snäll unge du har=)
  Kram!

 5. haha sorry att jag skrattar men den kommentaren var ju bara för skön…

  Usch och fy hatar sådana nätter, kan bara tänka mig som gravid…
  Hoppas verkligen det blir bättre inatt annars får ni ju iaf sova ordentligt några nätter på semestern snart!

  Ha det så himla underbart! Jag e sååå avis.
  kram

 6. Haha, Mi darling, du hade fått min nya bloggadress även om du inte ville. Du ska ha den, och där med basta! Nu har jag ÄNTLIGEN fått hem min dator igen också, så att jag kan börja med lite seriöst bloggande 😀

  Fan, du får skicka över lillan till mig. Jag har vänt totalt på dygnet, och är uppe till 5 utan en liten sötnos som för liv brevid mig. Vi skulle kunna duploa heeela natten lång ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *