23.9 – om hicka i en tjockis.

22.9 - om hur det var tänkt och hur det blev.
25.9 - om en dejt med Gandolfini.

Trots att Tias envist hävdar att en gravidmage inte är tjock så envisar jag å min sida på att även om inte just magen är ”tjock” så är resten av mig det. Fick en syn av mig i spegeln i omkädningsrummet efter söndagsens bäbisimning och tjoflöjt det var inte mycket plats kvar för nån annan att spegla sig om jag säger så.

Att vara val i baddräkt är annars helt okej. Så länge jag är i vattnet. Där känns nämligen varken foglossningar eller viktökning. Och lycra är töjbart. Dock mer töjt över mage än över boobs så dekolletaget är nog uppskattat hos t ex maken. Men han har den goda smaken att hålla tyst om saken.

Hickan då? Jo det verkar som att Milla Jacklín slurpar lite mycket fostervatten för jeez vad hon hickas där inne. Hela magen skuttar from tajm to tajm och är det inte kaffe är det kanske Cola att skylla på – som tillsammans med djungelvrål verkar vara den här graviditetens Marabou och Mascarpone? Försöker dock hålla det till en läsk i veckan. Då har jag ändå överdoserat enligt normal och ogravid drickning med sisådär femtio stycken på en årsbasis 🙂

Alldeles strax färdigförberedda nu. Skjutsen går mot Svågertorp (därifrån tåg till Kastrup) klockan halv fyra. Dvs snart. Lämning av Maali gick dunderbra och trots att jag bölade som en svamp så fort hon åkt känns klumpen i magen lite mindre nu. Hon kommer få dunderkul. Men oj vad jag saknar henne redan!!!

Hejs å tjims och lite resdagbok finns säkert som vanligt :)

Tjenixen!

22.9 - om hur det var tänkt och hur det blev.
25.9 - om en dejt med Gandolfini.
16 comments Lägg till din
  1. Åh, nu är ni säkert framme!!! Så avis. Ha det toppenbra och njut av att vara ensamma (även om ni kommer att tänka på Maali varje sekund). Vår minitripp till Köpenhamn var så härlig, att bara få vara vi två. Det hade iaf jag redan hunnit glömma hur underbart det kan vara. Störstaste bladhögen EVER!

    1. livet ändras på många vis, på andra är det exakt detsamma. kiddisar, jaaa!! men egotid behövs alltid. härligt att ni hade mys i Danmark!! det är ni värda båda två!

      lövhög i höstfärger tillbaks!

    1. dundermys nu så länge hon är så liten! blir lite tuffare sen när hon har mer kraft i spirorna… det är lagom dos hicka och lagom dos bump faktiskt. det är en otroligt livlig krabat och jag har känt dagliga rörelser i tolv veckor nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *