26.9 – om en spandejt med den franska damen.

25.9 - om en dejt med Gandolfini.
27.9 - om goodbyebuy i NY.

Ingen väckarklocka och ändå vaknar man i ottan. Jet lag as it is.

Dom har massa HD-kanaler på TV:n. Till Mallias förtjusning t ex ESPN men morronens livematch mellan P’mouth å Everton blidde la inte bättre för det.

Pjäsen igår var stundtals riktigt bra. Att skratta är bra medusin för trötta turister och alla fyra var verkligt bra på scen. Mest imponerade Jeff Daniels. Föga förvånande!

Idag går kosan söderut mot Battery Park och span på Frihetsgudinnan. Kommer vi inte tillräckligt nära därifrån blir det Staten Island Ferry. Gratis… är gött 🙂 På tal om det så funderar vi på att åka helikopter. Om dom tillåter en gravidis att åka med. Har hittills blivit stoppade på grund av det på t ex en Virtual Tour i Empire State Building.

Kvällsmat igår mumsades på restaurangen längst upp i hotellet, dvs the View. Riktigt god mat faktiskt. Och utsikten var om inte gratis (för det var inget billigt mål) så åtminstone njutbar. Efterrätt ingick i menyn och gulliga waitressen packade ner våra cheesekaka/bananpolenta vilka passade utmärkaste till frukost imorse… 😀 vi riily traj to livv the amärikan wäj, liksom…

Nu ska sockerfrukosten brännas bort. Mot downtown!

Tjenixen!

25.9 - om en dejt med Gandolfini.
27.9 - om goodbyebuy i NY.
2 comments Lägg till din
    1. nu när jag tänker på det i efterhand blir jag lite avis på mig själv också 🙂 var nog en smula för stressad för att kunna njuta till fullo när vi väl var där tyvärr, men nu…! jaaa!! det var ååhsamm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *