27.9 – om att ta med sin farmor och farfar till simsimpoolen.

27.9 - om goodbyebuy i NY.
28.9 - om jetlagd.

Äh, om mamma och pappa ”åka fyplan ti’ No Jåk” åker jag till Klitterbadet ensam! Eller alltså. Kanske inte helt ensam. Farmor och farfar är också med. Dom kan jag köra med hur jag vill och gifetvis kommer aldrig mamma erkänna inför mig att hon tycker det är lite coolt att hennes knappa tvååring är kapabel att ”köra med” nån och själv hade jag fullt sjå att flyta perfekt på farfars axel att jag inte hade tid att sakna nån som helst förälder. Fast sen på kvällen var jag olidligt trött och slocknade snarkande sten i gosiga resesängen och då drömde jag såklart om pappa och mamma och imorron får jag träffa dom!

Tjo! från Maali

27.9 - om goodbyebuy i NY.
28.9 - om jetlagd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *