13 comments Lägg till din
  1. förutom obligatoriska presenterna köptes det till mig ett par pjucks (blidde attackerad av ett par uggsar), till Tias en kepa och till Maali en taxibil. fast den är hon kanske för liten för än? sen var det inte så himla mycket mer faktiskt! jo nöu mi and maj hassband: inte så mycket till shoppare liksom 😀

   1. hmm. kom på att jag mörkade Whitney Houston-CDn och iFånlurarna. och myströjan. och ego-kepan. helt utan mening. ärligt!

    ps. hoppas på lite lekning på fredag? kanske Clara vill vara med också?

 1. VÄLKOMNA HEM 🙂 till kylan hi hi….inte kul väder o komma hem till förstår jag…
  Men de är gott o ha er hemma igen och snart måste vi ses för att höra vad ni haft för er. Krams

  1. TACK! å huvva. när termometern visade två grader imorse fick jag gnugga mig i ögona tre gånger… men. jo. det stämde viss. fast vädret var inte helt igenom najs och vänligt när vi lämnade USA iofs så vi är ”vana” faktiskt! tyvärr… 🙂

   måste ses snart.
   krams!

  1. det allra bästaste var ändå att komma hem och mötas av Maalis ofattbart gosiga kramar!! som hon kramades! ett välkomnande som heter duga!!

 2. Åh! Jag blir så otroligt AVUNDSJUK. Jag vill också åka till USA. Varför kunde inte jag få följa med Ullrika? Jag hade kunnat vara handbagage! ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *