30.9 – om gränstest.

29.9 - om säkerhetskopiering.
1.10 - om inre tjänst.

Att släppa tandkrämstuben under sig i dassholken är att gå ett kort steg för långt. Men man maste ju testa? tycker EmmaLi.

Vissa dar upptäcker man kvickt var gränsen har gått, andra är det lite klurigare att tyda nyanserna. Bakslag på toafronten på dagis också – men vem/vilka som är mest att skylla för dessa vågar jag inte sia om. Hemma är ungen blöjlös sen länge. kanske finns helt enkelt inte tid att lyssna på signalerna med ytterligare fyra ungar omkring sig?

29.9 - om säkerhetskopiering.
1.10 - om inre tjänst.
7 comments Lägg till din
 1. Klar man måste test och se vad som händer när man släpper tuben 🙂 Det är ju liksom de som ingår i att vara barn och nyfiken…ha ha ha….
  Trist med toafronten på dagis….de löser sig nog snart 🙂 Är ni hemma i kväll??? Jag tänkte ringas och fråga en liten sak bara.
  Krams

  1. vissa dagar är det testtrotsigare än andra. men vi har det överlag väldigt lätt. hon är ju väldigt glad nästan hela tiden! vad gör då en nerpinkad tandkrämstub liksom?!

   sorry! var inte hemma (som du ser i inlägget ovanför). jobbar imorron också, men vi kan väl höras på söndag – antingen på förmiddagen eller hellre, efter bäbisim!

   nu blir jag lite nyfis, var det nåt viktigt?

   krams!

 2. Det är nog mycket svårare med fler ungar omkring. Sen kan det nog vara så också att unge som har andra kul ungar att leka med säger till lite mindre tydligt. Det r inte alltid man har tid att gå på pottan i såna lägen.

  1. klart det är svårare! men… att glömma säga till varenda gång…?! lyhördheten är nog inte på topp tyvärr, det har jag förstått. det är ruskigt trist. jag är orolig för Maalis skull. går ju inte att vara sådär blöt utomhus nu när det är kallt. i värsta fall får vi väl gå tillbaka till blöjning utomhus då. men. det hade varit sååå skönt om det funkat lika bra på dagis som hemma! (- och med barnvakter!)

   jag har FULL förståelse för att hon inte kan få special treatment, men kanske lite extra attention de här första veckorna? det hade nog underlättat? [muttrar mamman lite sådär mammigt bittert!]

  1. nja. jag hade lite fel. tydligen är dom 2,85 fröknar på 14 (eller 13) kiddisar. fast det är väl ungefär detsamma!

   det är förmodligen inte tiden som är största boven utan nåt annat. vad är såklart svårt att klura ut för även om Maali pratar mycket pratar hon inte såå mycket. än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *