3.9 – om ett blött brev från posten.

Dagsens tips: låt inte tvättmaskinen gå för ofta.
4.9 - om snorvalp, MVC-kontroll, mail i mobilen och en ganska puckad kassabrud.

Som prenumerant av Go’bokens oftast görgulliga och braiga leveranser har jag nu tröttnat på Postens ”slarv”. I avtalet ingår såkallad ”PPD” [påse/post på dörren] men av de tio senaste gångerna har tre paket lämnats hos mig, resten har jag fått traska iväg och hämta ut själv på Postens utlämningsställe. Alltså. Det är ju ingen stor grej det här, men rätt ska va rätt och när jag igår blev asläppt från jobbet och på ligustern under brevlådan finner en apselut plaskblöt kartongslamsa [skyfall de senaste timmarna] kunde jag inte låta bli att asgarva! Heja! Gör rätt fast rätt…!

plaskregn, 3 sep


Imorron ringer jag Go’boken och säger upp mig. Tyvärr. Inte i huvudsak på grund av det här utan för att jag tycker böckerna är lite för dyra. Många av dom har skojiga tittutsidor. Superskojiga! Och efter tre läsningar sönderskojtittutade. Såå gott om pengar jag har liksom inte. Dessutom svämmas Maalis bokback och -hyllor över. De enda hon vill läsa numera är ju ändå Barbapapa… å dom finns inte hos Go’boken!

Dagsens tips: låt inte tvättmaskinen gå för ofta.
4.9 - om snorvalp, MVC-kontroll, mail i mobilen och en ganska puckad kassabrud.
One comment Lägg till din
  1. Nu har jag gått o blivit sjukskriven till 50% av min ord arbetstid så jag tvingas ta det lite lugnare, men vi får väl se hur länge jag orkar och går det bra så jobbar jag gärna till en vecka innan bf =) Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *