5.9 – om landskamper och bäbisim.

5.9 - om krishantering.
6.9 - om att vara en bäbidelfin.

Igår visade svenskorna att Allsvenskan inte är riktigt världens bästa liga. Ens i Norden.

Mellberg och hans skalle håller lite högre klass tydligen men vi får väl se om det räcker till!? EmmaLi var hoppfull när hon skuttade runt innan läggning och hojtade ”Budhapäscht!” som svar på ”Var spelar Sverige ikväll?”. Nu sover den hoppfulla snorsnark i sin Stokke och jag orkar inte ens se matchen ordentligt. Men tre poäng hade suttit fint! För att inte säga som en smäck. En nödvändig en.

Imorron första gången bäbisim i nya hallen och både jag och Tias är premiärnervösa… Att vi överhuvudtaget ska hitta till rätt Klitterbad är en sak, att vi sen ska lyckas klura oss fram till rätt bassäng en annan. Hur moody Maali ska tycka om att simma igen bryr vi oss inte om att oroas över, bara vi hittar rätt är segern vunnen! Vi har iaf övat lite på bäbisimsången idag (igen) och Maali har torrplaskat på parketten. Gissar att koalakiddi inte gärna släpper taget men om Falkenbergssimfröknarna är bara hälften så görgulligt förstående som sina Varbergskollegor ser jag inget hinder i att koalasimma en lektion eller så :)

5.9 - om krishantering.
6.9 - om att vara en bäbidelfin.
12 comments Lägg till din
 1. Vad kul att ni drar igång med babysim idag igen.
  Jag ser att du simmar i Varberg/Falkenberg. Jag har bra kontakt med Marina Einarsson som är en klockren instruktör där!

  1. det var dunderkul idag! inte en ynkaste liten tår på hela lektionen!

   ja, det är genom Marina som jag fått nys om att du också är bäbisimdrabbad 🙂 vi har bara haft henne som instruktör en gång tror jag när hon vikarierade för vanliga fröken men oj så strukturerad och pedagogisk. jag var väldans imponerad faktiskt.

   1. men OJ! här blir jag ju alldeles generad av allt beröm!! Det behövdes nog lite idag när jag haft min första ”riktiga” simskoleklass med nybörjar-4-åringar och det kändes allt annat än pedagoiskt 😀 Hoppas inte familjerna blev besvikna bara *håller tummarna*
    ´

    1. äh! inte bli generad inte!

     vi snokade ju lite på din lektion idag och Maali var gryyymt imponerad av hur bra alla dina simbarn kunde flyta på rygg!! med ögon stora som tefat följde hon kidsens alla plask, faktiskt. skoj! och jag såg inte en enda förälder som såg missnöjd ut: not to worry hörru!

  1. vet och vet… [du läser inte så mycket när du kommenterar hos mig här gissar jag ;)] – vi är nästan säkra iaf!
   varför skulle vi annars ha bytt från Frank till att kalla henne Milla ;p

  1. för oss var det ett självklart val, däremot blev vi kvickt förvirrade av att det inte var så glamoröst och superkul som ”alla” sa att det var. vår lilla Maali-bäbi har varit långt ifrån nöjd med varendaste övning vi tagit oss för, men vi har försökt att inte tvinga nånting. det viktiga är ju att hon får vattenvana, och rutin för nåt som ska va kul och lättsamt! dessutom är det skojigt att ha en familjegrej att göra varje vecka. inte för att vi inte umgås annars, utan mer för att det är roligt att ha en ”grej” för oss 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *