Dagsens tips: bygg hellre lite större än du tänkt.

9.9 - om bilreparation.
10.9 - om ett jättelesset blåbär, en byxtvåa och återkommen sotfisk.

Jag googlar töntiga ”vad kostar ett uterum” och hamnar på forum efter forum men blir faktiskt lite klokare med tiden. Ont i magen av skratt får jag via den här tråden. Håll till godo!

9.9 - om bilreparation.
10.9 - om ett jättelesset blåbär, en byxtvåa och återkommen sotfisk.
15 comments Lägg till din
 1. ojojoj nu skrattar jag också så tårarna rinner!
  Ascoolt av johansjostrand att svara på felskriven fråga med korrekt uträkning (8 miljarder)… för man får väl anta att frågeställaren faktiskt inte SKULLE bygga på 23 kvadratkilometer!!!!?
  Tack för den Ullis, nu blev jag 3 år yngre!
  pss.

  1. jag läste slarvigt och fick plöja svaret tre gånger innan jag fattade. vaddå miljarders? kul med ironi men det här var väl ändå i överkant?! tills jag förstod att jag måste läsa joppoes fråga igen. och då trillade poletten ner 😀

   vassego! själv har jag säkert träningsvärk imorron!

 2. det kostar väl i runda slängar 5-10.000 kr per kvadratmeter beroende på vilka material och om du ska ha golvvärme och massa dyra isolerglas.

  SKYPE???? Det kräver ett fungernade internet. Internet fungerar ej där han befinner sig!!! Annars hade vi kört via messenger som också är gratis telefoni…..

  1. det låter rimligt. 10′ har jag hört för utbyggnation, dvs ”riktigt hus” eller annat tilläggsisolerat. i vårt fall rör det sig inte om så mycket lyx så jag hoppas vi klarar oss på mellan en tusing och fem per kvm (obs, inte km2 då ;).

   attans. gör en peter dalle och ursäktar: tänkte inte på det.. skit. och dyrt. blä.

 3. Ha ha ha ha ha….den var bra 🙂 Ja det blir lite svårt att bygga ett uterum på 23 kvadratkilometer…undra precis hur stort de egentligen är….hemifrån o halvvägs till Falkenberg…ha ha ha ha…..så kul!! Ja vad en felskrivning kan ställa till de 🙂
  Tjingeling o ha en bra dag!

 4. Jösses *S*
  Ja men helt underbart att han fick ett så kul svar tycker jag.

  Ibland skriver man bara utan att veta vad man skriver tror jag. Kommer på mig själv med ofta i bloggen. Tankspridd i mitt fall i alla fall.

  Tack för ett gott skratt så här på eftermiddagen 🙂

 5. Ringhalsaren!, Linda, Selma och Dagens Eko: visst är det lustigt att en liten bokstav kan vara av så stor vikt 😀 kul att ni tyckte detta var lika kul som jag!

 6. *fnissar* fattade inte heller först 😀

  Vi har precis byggt 26 kvm uterum teglat tak, öppningsbart skjutparti a 25 000 och resten begagnade (gratis) fönster av samma typ som huset. Torpargrund. Snickare har byggt det mesta men vi har fått ca 40 timmars ”gratis” bygghjälp också. Slutar nog på 100 000 allt som allt när vi är klara med insidan också. Vi isolerar bara väggar i första skedet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *