Dagsens tips: låt inte tvättmaskinen gå för ofta.

2.9 - om att spela mot Ungern.
3.9 - om ett blött brev från posten.

Imorse väcktes jag av Maali på sängen – att det var fullt av katter hade jag i mitt utmattade hela-tiden-drömma-märkliga-saker-tillstånd inte märkt – å gosigare väckning finns nog inte! Men när kiddi plötsligt slowmotionförsvinner rakt baklänges rätt ner mot golvet blir jag först lika vettskrämd som hon men när pappan som precis exakt då kommer in i rummet bara ler och fångar upp illrädd kiddi i sin famn förstår jag att högen av kläder som för länge sen borde ha tvättats fångat upp hennes lilla huvud perfekt!

Efter att ha gråtit i min famn och berättat färdigt om hur ”lässkitt” det var sken det tårdränkta ansiktet upp och hon pekade bort mot kanten av sängen; ”akta trillet!” varnade hon och pussade försiktigt katten Schweppes rakt på nosen. Underbara unge vad du skräms. Men tacka vet jag för en gångs skull att tillhöra slarviga familjen… typ.

2.9 - om att spela mot Ungern.
3.9 - om ett blött brev från posten.
17 comments Lägg till din
 1. Vilken gó Maali….kan förstå att ett sånt uppvaknande är underbart…dock inte skrämslen.
  Ha det underbart!
  Krams

 2. åh vilken tur! hmm ja då har jag en ursäkt nästa gång vår hög med kläder e på tok för stor… den ska vara där som skydd ifall Leya ramlar när vi morgonmyser hehe.
  ja mmm grogg – gott e det. Snart får du ta en du också ;.)

  1. kul att kunna dela med mig av så användbara tips ;D

   …fast bäst är ju om hon inte trillar alls såklart. iaf inte ur sängen. och iaf inte på morronen när man är görtrött och reaktionssen…

 3. Tur att tvätten låg där. Och tvätta bör man rent miljömässigt inte heller göra för ofta. Full maskin eller nåt sparprgm. 🙂
  Anmaja

 4. Ja du ser, ännu en anledning till att inte vara för pretto!

  Motellet i Ullared ska vara något alldeles särskilt har jag hört.. =P

  Kram

  1. eller hur… ;p fast om inte annat så ligger det nära GeKås. och ännu närmre ”min” affär! och mitt emellan PP’s och Stantons. och i goda vänners lag blir tristaste leva-loppan-hotellet det bästaste i världen!

   krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *