Dagsens tips: rösta för präster

18.9 - om man tar bilen till jobbet...
20.9 - om en blubb blubb - bäbidelfin!

som älskar sitt jobb, oavsett kön!

Å förresten. Va tüsan är det med Oldsberg o hans oförklarliga förtjusning att sjunga offentligt? Vill jag se tondövhet finns specifika program att vända sig till. Trodde faktiskt inte Här Är Ditt Liv hörde dit?

18.9 - om man tar bilen till jobbet...
20.9 - om en blubb blubb - bäbidelfin!
12 comments Lägg till din
 1. Måste man rösta fastän man inte är kristen? Känns motsägelsefullt. Jag lägger mig på soffan istället och lägger min energi på sånt som jag bryr mig om istället 🙂

  1. måste och måste!? njä. finns väl inga måsten, och när det gäller kyrkovalet är jag inte lika rabiat ”gör-din-plikt”:ig som i riksdags- och kommunalval (eller landsting för den delen – röstar man för det ena röstar man väl för det andra? 🙂 så jag säger: gör som du vill! fast om det kommer ex främlingsfientliga partier i kyrkofullmäktige är den som inte röstar en av dom som får skylla sig själva…

 2. Jag väljer att inte rösta på präster, oavsett kön, jag väljer t.o.m att inte rösta alls eftersom jag inte bryr mig eller vet vem som passar bäst i ämbetet…. jag antar att de som bryr sig vet!? Jag kånkar påsar med saker att sätta i väggfasta skåp och garderober i stället.

  1. du behöver väl inte rösta PÅ en präst? jag ser till att lägga rösten på nån som inte bryr sig om prällen är en han eller en hon!

   fast det där tankesättet känner jag igen från de som väljer att inte rösta i ”vanliga” valet också: ”jag bryr mig inte och litar på att dom som bryr sig vet”. jag är för kontrollfreakig för att lita på ”dom” och gör vad jag kan istället!

   att du inte överlåter det där kånkandet åt dom som kan få betalt för det? det är ju inte ens du som betalar! förstod förresten att du avstod bärhjälp idag så då var hela sms-harangen helt i onödan då? tråkigt.

   1. Att inte rösta i kyrkoval är inte alls detsamma som att inte rösta i andra (europa, riksdags osv)val. Det påverkar varken min eller de flesta andras varjedagsituation på samma sätt som om vi får en galen regering!

    Klockan halv åtta då jag gick sista vändan var jag helt slut och orkade inte mer…dessutom var ju syftet med DIN hjälp tidigare inte i första hand bärhjälp utan sällskap. Men du har rätt i att det var ionödan, det sa jag ju!

    1. nä. inte riktigt samma. men tänket är mycket likt!

     hörru! om du säger vad du menar och tänker lite mer uttalat än som nosning och snuddning blir nog resultatet ett annat! 🙂

 3. Eländeselände, men jag bidde en soffliggare jag…Nollkoll är en rutten ursäkt, men tyvärr blev det inget röstande.

  Sv. Jag har varit på en stor kattutställning, fick andnöd även om jag inte har allergi, sedan dess har jag inte varit på någon. Dessutom var det inte särskilt intressant, att titta på kattstackare i burar.

 4. tyvärr verkar valet handla just om bögäktenskapets icke vara. Kyrkovalet borde väl handla om allt möjligt annat ist…..

  1. javisstfasen. det hade jag glömt. vissa saker är så självklara att dom rinner mig förbi. men ja, ”rösta för präster som viger vem han/hon vill!” skulle jag såklart haft med också! nu är det ju sådags… men tack!

 5. haha, jag måste ha missat det där med oldsberg.
  annars är jag ett stort fan av hans röst. när han pratar alltså. det är en sådan där röst som man liksom är uppväxt med på något konstigt sätt! han har ju ALLTID funnits med i rutan! 🙂

  yes yes, nu är kräftisbilderna uppe! och yes igen, new york-inlägg kommer i veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *