10.10 – om so long sydafrika.

9.10 - om en solig dag!
11.10 - om ett alldeles eget, och o-organiserat, bäbism.

Det blidde inget denna gången. Lika bra det, för hur mycket nyttatill hade det varit att skicka våra blågula till ett slutspelsgruppspel de möjligen med lite tur lyckats fajta till sig en ynkaste poäng i?! Nä. Dom är inte tillräckligt bra helt enkelt. Så. Bättre få njuta världsfotboll utan nervositet! Föräldraledighet med lilla bäbi kommer sitta fina fisken till det 🙂

9.10 - om en solig dag!
11.10 - om ett alldeles eget, och o-organiserat, bäbism.
12 comments Lägg till din
 1. Fotboll är inte min gren helt enkelt. Så för mig kvittar det lika, om man bortser från att sydafrika gör väldans goa viner. (Gör detta mig till en fisk?)

 2. eftersom jag är en fotbollsnörd tyckte jag det var supertrist att vi nu är körda. men men, så är det ju med sport. man vet aldrig säkert!

  haha, jamen visst var väl dinosaurierna helt superfina!!

  1. jag är också nördig i sammanhanget, men inte tillräckligt för att tycka det är roligt att försöka heja fram mitt lag i omöjliga situationer! 🙂

   nu såg jag inte matchen igår (illa illa!) eftersom jag var på födelsedagsfest hos en tjej utan TV!!! men, efter vad jag sett tidigare kändes resultatet varken förvånande eller för den delen orättvist. tyvärr!

 3. Jag såg inte matchen, men lyckades inte Sverige vinna så gjorde de inte det. Men vad jag förstår är inte Sverige enda landslaget som ligger risigt till? England hur har de det?

  1. nja. england är väl redan klara om jag minns rätt. du tänker nog på kvalspel till EM (eller var det också VM?) med Svennis som tränare? då var det en smula trassligt för dom, innan han/dom redde upp det.

   angående sverige så känns det som sagt helt okej att dom inte kommer gå vidare. nu blir det ny förbundskapten, nytt lag och nya taktiker. hejja!

 4. usch näe jag vet i fan. jag tyckte vi förtjänade ett poäng.. så jävla nära… lever nog fortfarande i drömmen att 94 årets succe ska komma tillbaka.
  kraam

 5. Noll intresserad av fotboll så jag bryr mig inte personligen ett dugg. Men visst kan det väl vara trist att de förlorade, men det går väl fler tåg.
  Anmaja

 6. Usch, jag kan inte hur gärna jag än vill känna något positivt med att Sverige missade VM. Nu missar man de här höjdarsommarkvällarna med kompisarna när Sverige spelar och hela landet laddar upp mm.

  Som den sportnörd jag är brukar jag försöka intala mig att det finns så mycket viktigare saker än förluster som denna men det svider, grrr!!!

  Kommer förstås att njuta av fotbolls-vm ändå men samma sak blir det ju tyvärr inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *