1.10 – om inre tjänst.

30.9 - om gränstest.
2.10 - om model-lab:ade ullisar!

Halva personalstyrkan är skickad på nyshopsbyggnation i Östergötland så jag har spenderat eftermiddagen på kontoret för att understödja mina bortavarande produktsmerchandise-kollegor. Vad detta resulterat i? Förutom sekreterarkänsla (har antecknat järnet!) och myrklisben också en viss bortdomning i nedre ryggregionen. Shitpomfritsar. Aj’m nått joost to sitta daun, ät liist nåt får aours! Slutsats: jag skulle funka ovant/inte alls (läs: dåligt!) som kontorsråtta…
 
Tjenixen!

30.9 - om gränstest.
2.10 - om model-lab:ade ullisar!
8 comments Lägg till din
 1. Vad man än gör måste man få variation under dagen. Annars somnar man. Det är min erfarenhet även av de mest intressanta föreläsningar.

 2. hehe ock jag e helt tvärt om… passar väldigt bra som kontorsråtta haha. skönt man är olika ;.)
  Ha en härlig helg.
  kram

  1. såklart! att vi ska vara olika alltså. hur skulle det se ut om alla ville göra samma sak!

   men sen beror det såklart på arbetsuppgifterna också. att bara sitta på en stol och lyssna/ta anteckningar. hur utvecklande är det liksom?

   ps. jag trodde som sagt att jag passade bättre på kontor än med kunder, men ack så fel jag hade – tror jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *