20.10 – om klippklipp.

19.10 - om namn och vaccin.
21.10 - om tvärvändning.

Det där med hårfrisyr… ni vet hur det är; man letar och letar och ett antal dåliga klipp senare är han/hon funnen, the Frisör! Attans rabarber då när denna funna stjärnfrisör bestämmer sig för att lägga saxen på hyllan och satsa helhjärtat på sin smyckesimport. Jaja. Håret får la växa då? Attans lycka då att på lunchen få ett sms från sin make som berättar att han lyckats få nys om att stjärnan kommer hoppa in och jobba några ynka timmar då och då. Attans ännu större lycka när sms:et fortsätter ”bokade tid till dig på lördag klockan 11, hoppas det är okej?”. Okej? Okej!? Hah! Sover björnen i skogen?? Osv. Enda dilemmat nu är att jag helt förlikats med att kalufsen skulle få växa sig lång (längre)… fast, äh, det växer ju ut igen! Så. Here! Kortfrisyrigare ullisar gören sig snart entré i en (b)loggnos nära dig!

Tjenixen!

19.10 - om namn och vaccin.
21.10 - om tvärvändning.
16 comments Lägg till din
 1. BRA!! Vilken make du har! Snacka om att vara om sig och kring sig!
  TUR att frisören fortsätter att klippa för det är vidrigt att leta ny frisör. I know!!!

 2. Du är snygg i kort hår och som du säger…de växer ju ut igen. Väntar med spänning på resultat och bilder 🙂
  krams

 3. jag älskar ju att klä lillan i klänningar men nu när det är kallt och överdragsbyxor används så är det lite bökigt med klänning och jag besparar dagisfröknarna med att behöva sätta på och ta av klänningen varje gång de ska ut 🙂 men idag har hon minsann klänning på sig för idag ska hon fotas på förskolan =) och det blev den från lindex, supersöt som sagt, du kanske kommer köpa den tillslut ändå 😉

 4. Inte illa alls med en man med koll.

  Känner att jag har nog rätt bra som aldrig har behov en bra frissa då jag låter mitt svall bara växa sig väldigt långt. Och syrran klipper topparna ibland på mig och då passar vi på att ta ett glas vin samtidigt.

  Ha du en alldeles strålande onsdag nu!!

  1. sån var jag förr, tills jag hittade Sofie. då vågade jag plötsligt göra nåt med håret mer än toppning hos mamma/kompisar/make. och vips klipptes det av alltsammans. fast det är sex år sen nu. har hunnit bli rätt långt sen dess… trots ett gäng halvvägs avklippningar på vägen!

   onsdagen snart slut, önskar detsamma till dig imorron istället då 🙂

 5. Åh jag vet precis vad du menar! Det är nästan det värsta med att flytta… hur ska man kunna hitta en ny bra frisör….??!

  i tell ya. Mission impossible. big time.

  1. Men du har väl hittat rätt nu iaf? Eller åks du ”hem” å klipps dig! Har för mig du friserades mkt sniggt för inte alls länge sen!

 6. Hur bidde det????! BILD!
  Jag går också i funderingar på en hårklippning av det mer drastiska slaget, men vetetusan om jag vågar.

  1. klart du vågar, det växer ju ut igen 🙂

   foto kommer. tror jag…!

   hur går det förresten med träff för oss? försöker mig på att mailas igen. för även om det är för sent för jultidningar (eller?) så hade en playdejt för kiddisarna varit väldans skojigt! Maali vill väldigt gärna att Nova visar sina bästaste lekställen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *