23.10 – om biverkad.

21.10 - om tvärvändning.
24.10 - om saker på u.

Kompetent läkare sticktes mig igår å det kändes inte ett dugg! Idag däremot… Jeez. En arm som känns som den styrketränat på bodybuildingnivå. Lite allmänt vaccinpåverkad av typen feber, frys, ögonblixtar och ont-på-kroppen har jag också sen i eftermiddags, men faktiskt lindrigare symptom än av ”vanliga” influensasprutan som jag brukar ta!?

Imorron förmiddag dags för frisyrförändring. Håll gärna lite tumme sisådär runt elvasnåret!

Tjenixen – å go’natt…!

21.10 - om tvärvändning.
24.10 - om saker på u.
10 comments Lägg till din
 1. Ont i armen har jag också haft som attan, har det fortfarande men inte lika illa. Jag har dock klarat mig ifrån andra biverkningar så hoppas nu på att dina smiter iväg snabbt också 🙂

  1. jag panodil zapp:ade mig igår kväll och sen sov jag riktigt bra. ovanligt bra faktiskt, för att vara gravid (och nyvaccinerad) vill säga. idag är det nästan helt borta ontet. är helt säker på att det till stor del beror på att min läkare sprutade in medlet så långsamt att det aldrig kom att bli nån sån där ”klump” som det kan bli om man gör det för fort. hejja!

   ang övriga biverkningar mår jag mycket bättre idag. fast jag pillrade mig faktiskt idag innan lunch också. orkar inte gå runt med huvudvärk i onödan… finns så mycket annat som är jobbigt med min kropp just nu ändå liksom 🙂

 2. Ajdå hoppas du kryar på dig ullrika 🙂 . Kommer hålla tummarna för dig imorgon, man kanske får en liten visning av den nya frisyren imorgon? 🙂 massor med kram från sofie o clara

  1. attans! jobbade du idag? hade jag vetat det hade jag såklart plockat med alla lekplatsade blöta hedbertsarna å tittat förbi!!

   tack för påkryningsönsk också. mår som sagt mycket bättre idag!

  1. jupp, en liten smula svinisbasilusk finns i mig nu.

   oj! tur jag inte hann läsa det här innan klippning. då hade jag bliddit grymmeligen nervös! för, jo hon kände igen – men jag hade inte en tanke på risken att hon inte skulle gjort det!!

   ps. sparade mycket mer hår än väntat framtill så med lite god vilja kan man faktiskt fortfarande tro att jag är [nästan] lika långhårad som innan. med tanke på igenkännighetsfaktorn kanske det var ett bra trick?

 3. Om möjligt kommer du bli än vackrare imorgon med klippt hår och förhoppningsvis immun/tillfrisknad flunsakropp/-arm!

  Nu vaknade nog du tror jag…då kan du få en riktig pss istället.

  Äääh du får en här åsså, pss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *