24.10 – om en good hair day!

24.10 - om saker på u.
25.10 - om sista gången bäbidelfin.

Jupp, nöjd!

från ena hållet......å från andra!blidde uppifrån, lite av en olycka! - men här syns långt fram, kort i nacken :)
i nacken kort som enligt plan, framtill alltså en smula längre

Och näpp, blidde inte så kort som jag tänkt men en liten prydnadskudde hade vi ändå kunnat fylla med håret som blidde över…

å såhär såg det ut för en knapp månad sen!
hårcollage från NYMaali snorar och har feber. Oroas och mantrar ”inte influensa, inte influensa”… och gosar och pussar. Det är bra medusin har jag läst? Själv mår jag förhållandevis fint efter mitt vaccin. Okej, har fuskat med piller, men iaf. Måtte sömnen göra Maali frisk också hon får ju en timme extra på köpet. Annars blir det piller där med.

Nu soffmys. Fast först pussa snarkande älskad unge. Och mantra lite till.

24.10 - om saker på u.
25.10 - om sista gången bäbidelfin.
42 comments Lägg till din
 1. Åh! Najjs, supersnyggt. Vill med. Hmm, undrar om det går med en drop-in på måndag hos okänd frisör… Får nog undersöka det hela!

  Ska klura lite på utmaningen…

  1. klart det funkar med drop-in! nuförtiden finns ju liksom viktigare saker än en frisyr 🙂 hade du rådfrågat om tatuering däremot hade jag nog varit lite mer restriktiv. en gaddning är liksom får lajf, det här växer ju ut igen!

 2. Wow, så snyggt! Och vilken snygg hårfärg du har…likaså ögonen 😉

  Har gjort klar utmaningen, utom länkningen till andra som ska bli utmanade i sin tur, pust! Nä, istället har jag gjort en reklamposter i kväll för vår nya ost som vi snart ska lansera 🙂

  1. det där med hårfärgen kan jag då rakt inte hålla med om men det beror på att jag bliddit helt mörk efter att Maali gjort entré i min kropp. fattar inte hur det gick till men jag gick från ljusblondin till råttis på ett par dagar liksom? fast ögonfärgen är jag glad för. du vet, även när jag inte är gravid, (och nu inte längre är särdeles blond) måste jag ju ha nåt att skylla på ;D

 3. Snygg frisyr! Blir du inte störd av när håret hänger fram? Jag hade hellång lugg en period – klarade det nåt halvår… sen åkte den.

  Jaha, du vågade vaccinera dig med bäbis! Vi hade en diskussion om det på jobbet härförleden… finns de som inte vågar.

  Stor fin mage!

  1. tacktack!

   vet inte än om jag blir nåt störd, har ju bara haft den i sisådär tolv timmar! men det går ju som du ser att sätta håret bakom örona, med den nackdelen att det sen blir totalt omöjligt att ha det på annat vis eftersom det blir liksom krulligt efter-öron-format. fast en skojig grej är: lite lockigt blir det på märkligt vis när jag klipps det kort. det orkar la helt enkelt inte va nåt annat än spikrakt när det är långt och tungt? just på dom här bilderna ser håret tyvärr både slarvigt och flottigt ut, det blir så efter en leksejour på regnig lekplats med lycklig unge – går ju liksom inte att gå därifrån 🙂

   ang sprutan. ja. jag vågar. fler fördelar än nackdelar och jag vågar inte gå emot expertisen som rekommenderat mig att vaccinera. ska inte alla ni på skolan göra det också?

  1. tack va snäll du är! både kort och långt hår har sina praktiska egenskaper. jag brukar varva, för det korta växer ju ut igen – ganska snabbt.

 4. Gud så fint de blev 🙂 Tänk om jag också hade vågat göra något kul med mitt hår, tycker de e så tråkigt när det är så långt men vet inte vad jag skulle vilja göra heller 🙁

  Jo jag har sagt till mig själv nu att sakta ner på tempot, ska komma igång med sjukgymnastiken med å se hur de känns 🙂

  De blir flytt 1 december, så vi fick lägenheten 🙂 Men nu kommer det ju både en jobbig flytt och så redan nästa vecka kommer mäklaren för denna lägenheten måste ju säljas… Hmm jag som skulle sakta ner på tempot…

  Säger det igen, supersnyggt blev det 🙂

  1. jättemassa tack såklart! håret har jag inga problem att förändra, värre är med mer permanenta saker av typen piercing och tatuering…

   va kul med lägenheten, grattis! å bättre 1 december än 1 januari muntrar hon förnumstigt 🙂

  1. tackar! jo. både och. det är såå skönt att slippa lägga fem minuter i duschen på schampo och balsam, och ytterligare femton på att torka det efteråt. å andra sidan är det väldigt smidigt med långt hår eftersom det alltid kan rufsas undan i en fläta eller en tofs. kortare hår ställer mer fixkrav liksom.

   å du. mod har du nog unga dam. mer än dom flesta. sådetså!

 5. NAJS HÄRKUTT :)….mycket snyggt måste jag säga….. Hoppas allt är bra med er alla!! Ta hand om dig o hälsa the family!! Krams

  1. tacks! mycket bättre på alla fronter idag. Maalis feber borta och snoret kan vi bäbisimma bort. eller njä, det är inte klor i Fbg-bassängen iofs, men vattnet i sig rensar nog rätt bra också?

   ska hälsa. detsamma tillbaka!

 6. åh vilken fin frísyr du har 🙂

  tack så mkt 🙂 Sjukt jobbigt att må illa hela tiden.
  Känner att den här graviditeten kommer bli jobbigare eftersom man inte får sova ut som man kunde när jag väntade Moa.

  Tycker du att andra graviditeten påminner mkt om den första?
  .

  1. tack för komplimang! verkligen jättekul att så väldans många är gulliga och skriver att ni tycker det är fint!

   angående graviditeter så blir svaret på frågan både ja och nej.. alltså. ja, dom påminner om varann såtillvida att jag känner igen både symptom och känslor! men nä, dom är helt olika på så sätt att jag denna gång blidde som en rund ballong direkt – trots att jag mådde lika, om inte mer, illa. dessutom är det väldigt mycket tyngre den här gången, både på grund av tyngre kropp (eller njä, samma vikt nästan exakt såhär långt, men jag gick ner så många kilosar direkt efter Maali så skillnaden blir enorm!) och värre hormon-, foglossnings- och trötthetsbesvär. det sistnämnda såklart enkelt förklarat, nu finns ju Maali (i ditt fall, som du skriver, Moa) där tidigare bara fanns en soffa och ett mansknä att slockna i. å andra sidan får jag på nåt märkligt vis mer energi av att redan ha ett barn att springa efter. låter väl inte klokt, men jag försöker liksom njuta av tiden som ”bara” enbarnsmor, det lär ju liksom inte bli mer vila eller soffläge i januari när bäbi Milla Jacklín gör entré?!

 7. Det blev jättesnyggt, du passar mycket bättre i kort hår än jag. Fick ett ryck när jag gick i sexan och klippte det kort, vilket ledde till att, på grund av fluffet i och med lockarna, verkade ha en hjälm av hår…

  1. men du girlie, du tror inte det skiljer lite på Caroline tolv och Caroline va-tusan-du-nu-är-23? 🙂 det är en smak- och vanegrej det där med längd och frisyr. och jag tycker du är görfin i ditt tjocka lockiga hår! sånt där som jag aaaaldrig kan få…

  1. känner mig som en papegoja i mitt tackande… men, tack lussan! du är ju skitsnygg i din lugg också – men det har jag väl tjatat om förrut?

  1. fast du har ju mycket längre hår än jag hade ens när jag klippte bort nån (dryg?) decimeter i somras! skillnaden blir inte så stor när den portioneras ut.
   å thanx för snällt tyck!

    1. det är precis så det är tänkt! fast… en hästsvans eller en fläta är rätt enkelfixad också 🙂 dock tar det längre tid i duschen, tid som iaf med Maali INTE fanns!!

 8. Så tjockt hår du har.. Ser skitmysigt ut. =)

  Jag vet inte hur mitt eget är, för det är för långt för at avgöra det. Ibland under rumpan och ibland halvvägs nerför, beroende på hur längesen jag klippte det. Fnissade till när jag såg ditt svar till Hanna.. 15 minuter till att torka.. Jag tvättar, handdukstorkar, borstar och sätter upp i hästsvans… Det brukar ta ett par dagar innan det är torrt. Men den aktiva tiden, jag lägger på det, är nog inte mer än max 3 minuter eller nåt.

  För mig hade en frisyr varit en mardröm.. Torka, fixa, dona och kanske vara tvungen att ha diverse gojor i, för att få det som jag vill. Hu

  Men fint blir det ju. Och ditt blev med.. Och nej.. Det ser inte ett dugg flottigt ut.

  1. graviditetskalufs om du minns 😀 det tunnas kvickt ut om några månader…

   gudars, du har lika samma hårlängd som min mamma! jag fattar inte att ni orkar!

   okej. jag ljög. det tar inte en kvart att torka. det tar två minuter: borsta, snurpa i knut eller fläta, klart. fast det kan jag ju liksom inte erkänna bara sådär?! :p den typ av ”frisyr” jag har nu är ungefär lika enkel. med den stora skillnaden att jag sparar minst sju minuter i duschen. tid som väl inte kan verka så mycket, men jooo!! det är ju tid som kan spenderas antingen i sängen (snark!) eller med bäbi (om det blir en likadan som Maali).

   höh! du är mycket snäll som bortser från flottighet. väluppfostrad! hälsa din mor det så blir hon nog stolt.. hihi!

   krams!

  1. jag har iofs inte hållit mig helt anonym fotoledes i nosarna men det är lätt hänt att ha missat! för inte så länge sen var jag ju i götlaborg å fotades med en av bästisarna. hur det såg ut publicerade jag här – om du är nyfiken 🙂 blir som du förstår oerhört glad över dina snälla ord. även om det är nåt jag själv aldrig skulle kalla mig (”söt” alltså) är det alltid skojigt att få komplimanger!

  1. tack sötaste Novamamman!!

   hörde förresten ni kanske ska hälsa på liten bäbi imorron? lova hälsa massor och pussa lite på Jonna från mig och Maali!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *