24.10 – om saker på u.

23.10 - om biverkad.
24.10 - om en good hair day!

Nu har den däringa Kedjebrevsutmaningen jag sett på miljarders ställen äntligen kommit till mig. Har väldans svårt för det där vidarebefordrandet av utmaning, men om t ex Karla, Clara, Alexandra, Jullsan, Christina, Elliot och Jossastina känner för att hänga på så fajn! Det vore skojigt att läsa era lösningar! särskilt eftersom fyra av dom har samma begynnelsebokstav 🙂

Okej. Min vana trogen är jag tvungen att vara lite anarkistisk och har gjort om reglerna lite på så vis att jag plockat bort några moment… men here we go:Regler:

 • Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
 • Kopiera detta till din blogg, utmana ungefär 5 personer och berätta det för dem.
 • Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
 • Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger!  1. Vad heter du: ullrika – jupp, stavar så
  2. Ett ord på fyra bokstäver: usch
  3. Flicknamn: Ursula
  4. Pojknamn: Ulrik – fantasin flödar
  5. Yrke: ubåtsmaskinist – mer fantasifullt än usk
  6. Färg: urtvättad blå – t ex jinns
  7. Klädesplagg: undertröja – erkänn du trodde underkläder!!
  8. Mat: ugnspannkaka – har aldrig gillat
  9. Sak i badrummet: underlagskräm fanns i min ungdom, fick det aldrig att funka som annat än skal på ansiktet, idag har jag till min förtjusning hittat i.d. foundation eller vad det nu heter: typ kräm i puderform
  10. Plats/stad: Ullared – såklart 😉
  11. En orsak att vara sen: ursäkt av godkänd karaktär t ex urspårad spårvagn
  12. Något man skriker: ut med domar’n! har jag gifetvis själv aldrig gastat… faktiskt! ärligt! tror jag iaf!?
  13. Film: ”Ung rebell”
  14. Något man dricker: utsökt vin, t ex illgul och lagrad alsace eller borgougne
  15. Band: U2 – den var lätt!
  16. Djur: uggla eller ”ugga” som Maali säger!
  17. Gatunamn: Underåsvägen – borde väl finnas nån som heter så nånstans?
  18. Bil: UAZ den heter så, kolla själv, annars t ex ullisars raKET!
  19. Sång: ”Under en filt i Madrid” – Galenskaparnas otroligt fantastiska mästerverk från piggt generösa åttiotalet
Tjenixen!

23.10 - om biverkad.
24.10 - om en good hair day!
14 comments Lägg till din
 1. Jag hänger på eftersom utmaningen kommer från dig, måste bara laga mat först (det blir anka naturligtvis, dä ä ju lördag) så det får bli senare.
  Ingen lätt begynnelsebokstav jag har 😮 Tror jag i alla fall…

  1. du är bra gullig du! grejen är att jag inte gillar sånt här i vanliga fall, men just den här kom från en tjej jag tycker om så jag är lite som du. i det här fallet alltså. när det gäller bilar är vi inte riktigt lika samma 🙂

   trodde mitt ”u” var omöjligt också, men det visade sig flyta på rätt bra när jag väl satte igång.

   krams!

   1. Jag gillar inte heller såna här kedjeutmaningar, men som sagt – det var ju du 😉
    Men jag blev inte klar ikväll…jo, svaren, men inte länkningen. Jag rapar anka och funderar på hur man förpackar färskost på ett fräckt sätt…

    1. känns inte som om du ska fundera mer på den där osten ikväll låter det som. risken finns la att det blir pannkaka av alltsammans? ihop med ankan menar jag :p …

     ååh! vettuva förresten! idag (igår? förrgår?!) såg jag din bok på Kvantum!! tänkte köpa men kom på att jag inte behöver… funderade på att köpa iaf men tänkte att nåt annat lyckligt barn kunde få läsa dom där köpta otilltrugade ogratisexen istället! var jag lite hemsk då?

 2. Jo visst är det så.
  Samtidigt som jag vet att det är bra att ta sprutan blir jag så jäkla rädd. Man vet ju inte alls hur man själv reagerar på sprutan. Speciellt osäker blir man ju när de så kallade ”experterna” inte ens vet om de två sprutorna är säkra. Får creeps all over me när jag tänker på vad som SKULLE KUNNA hända.

  Oh, härligt att få besöka New York. 🙂 Hoppas på att få göra det någon gång i mitt liv.

  Ha det bra!

  1. jo, du har rätt. men man kan ju aldrig helt säkert veta, eller hur!

   å ja, NY var coola fisken! åker gärna tillbaka innan jag blir pensionär 🙂

 3. Äsch inte behöver man vänta på att såna där ”utmaningar” ska komma till en. Man kan möta dom på halva vägen. Funderar på att göra det. Om en stund.

 4. Jag brukar inte heller göra ”utmaningar” men tycker samtidigt att de kan vara lite roliga både att göra och läsa så jag kanske slänger in den jag också sen….

  Hoppas helgen var bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *