27.10 – om missnöjd glädje över poäng på Ullevi.

26.10 - om språkutveckling?
28.10 - om korta små ben.

Av förklarliga skäl var det motstridiga hurrakänslor när jag och Maali via eminenta Radiosporten fick höra om både första och andra ledningsmålet för vårt Halmstad i familjederbyt på Ullevi nu ikväll den kvarstående tredjedelen Hedbert frös näsan av sig på plats. Vinna vill man alltid, men när makens lag har möjlighet att plocka hem Johanssons pokal framför ögona på di gulsvarta kan jag inte riktigt glädjas åt ett klent oavgjort resultat. Tre poäng hade behövts för gifetvis plockar AIK minst en pinne mot Örebro i denna omgången…

Nu blir det fajt till sista sekund på Nya Ullevi (?) i sista omgången – vilket iofs har sin sportsliga charm – och tjöt tjöt tjöt om hur nääära det var. Eller hur dålig domar’n var. Eller att HBK maskade bort halva matchen. :) Jag hoppas iaf ölen var god? Och att resan hem går som på räls jag tror bestämt jag har dispans för götebor’shumor i detta fall!?. Själv funderar jag på att fira poängen med en kopp te. Hejja va festligt.

26.10 - om språkutveckling?
28.10 - om korta små ben.
6 comments Lägg till din
 1. Jag är neutral vad gäller IFK eller AIK men tål inte att se AIK vinna så i helgen håller jag på Jöötteborg!!! Tobias Hysen är för övrigt grym!

  1. ja, han har hittat hem den pôjken. skönt att ha honom på rätt sida Sverige, även om laget han uppbär lön ifrån bara är mitt till ingifte..

   i övrigt. jupp. hejjahejja! det känns inte helt overkligt? särskilt som det inte blidde mer än en poäng hemma på Råsunda idag 😀

 2. heheheh. jag måste ju hålla på Halmstad eftersom det e mitt hemmalag men de har ju inte varit så *hrm* bra denna säsongen….
  KRAM

 3. Jag är så nervös att ord saknas. Tänkte förresten på dig och de kluvna känslor jag antog att du hade när jag stod där i tisdags.

  1. Gissar nervositeten är en smula värre idag! Hemma har jg en make som går på nålar. Jag lugnar honom genom att påmmina att dagsens nervositet säkert är nada gentemot den han kommer känna om sisådär tvååenhalv månad 😀

   Men. I em är jag inte kluven. Det finns bara ett lag som kan/får vinna!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *