29.10 – om shoppningsresa.

28.10 - om korta små ben.
31.10 - om en natt i tiden, eller ett jävla liv.

Kampradstiftelsen gjorde sig en god hacka på hedbertsarna idag. Å tack vare Stalker-tips chillar jag exakt nu i en inledningsvis ganska osamarbetsvillig (tänk: kravlande val) men grymt fyndad fatboysäck framför tv:n! Här lär jag sitta mycket, kokongad i min och Maalis förtida födelsedagspresent. Ty… utan hjälp upp får jag nog sitta kvar till imorron ;D

28.10 - om korta små ben.
31.10 - om en natt i tiden, eller ett jävla liv.
10 comments Lägg till din
  1. höh! å inte för nån annan heller för den delen faktiskt. iaf inte om man har lite krav eller åtminstone önskemål om känsla av anständighet 😀

 1. *avundsjuk* men alla typer av ”sacco”-säckar fungerar särdeles dåligt med husdjur av katt-typ 😉 Så det får bli i nästa kattlösa liv 😀

  1. oj det har jag inte tänkt på! hos oss finns två pälsdjur av kattsort och dom vågar sig inte på fetpojken. än. sen är ju materialet i den här nästan segeldukstjockt så jag tror det måste mycket kloverksamhet till för att dom ska kunna förstöra nåt? men. tack för tipset. ska hålla koll på månsarna!

 2. Jag är lite tröttmössa och allmänt snurrig, har jag svarat dig ang GeKås? Om inte tar jag det nu eller igen. Vi åker den 13/11, bor i exklusiv campingstuga på området och köar in direkt på lördag morgon; mission bränna stålars!! Kommer du?? =)

  Försökte lura dit min vän Linda, men icke! Förresten, eftersom jag vet hur litet Varberg kan vara/är, känner du henne?? Linda Samuelsson heter hon och är -79.

  I skrivande stund ligger jag på soffan och ömkar mig, mkt vanligt förekommande se senaste veckorna iof men idag extra värst. Blev hundbiten i morse och JÄVLAR vad ont det gör!!

  Ha en toppen helg gumman!’

  KRAM

  P.S Endast 75 dagar till bf nu…wiiie!!

  1. njä! inte fått svar än så tackar tackar!
   jahaja. så var det ja. ni hade prickat in min lediga helg 🙁 fast fredag kväll jobbas jag så om ni har ork kvar måste du ju komma in och hejas i min plåtlåda!

   ett tips från coachen är att förbereda sig på rejäla köer lördag och söndag morron. ladda med kaffetermos, tjocka vantar, mössa och långkalsonger. och en tjock plånka såklart! du kan fynda rejält på barnklädsavdelningen (om du inte har nåt emot att stå ut med glada färger och lite märkliga mönster) och i leksakshyllorna (t ex Micki, Brio, Duplo, Lego o mer till asabra priser!). å glöm inte fryspåsarna 😀

   plus. missa apselut inte Sko-Boo. här finns märkesdojjor till outletpris. se upp bara så du inte får måndagsex, har hört ryktas att t ex Vagabond skickar lite misslyckade exemplar (ex skönhetsfel etc) hit – fast jag vet ju inte säkert. däremot har jag fyndat massa skor till Maali här, Ecco och Pax t ex. och Tretorn-gummistövlar, fast det är det väl inte direkt läge för just nu…

   å du, hundbiten? inte bra alls!! har du stelkrampsskydd? inte att leka med säger dom som vet.

   kryas dig massor girlie!
   peppkrams i mängd!

   ps. skulle ni ångra några köp kan ni ju lämna grejer antingen hos din kompis Linda (som jag tyvärr inte känner igen namnet på, men för den sakens skull apselut kan veta vem hon är – det är en rätt liten stad!) eller till mig så hjälper vi dig att fixa slantar från öppet köp såklart!

   ps igen. förlåt för megalångt skriv. slänger in hos dig/skickar med mail också för säkerhets skull 🙂

 3. Ulle, tänkte fråga dig/er om ni är sugna på att överta vår katt. Världens barnkäraste, snällaste och gosigaste katt? Sen han kom tillbaka till oss efter sitt försvinnande har Alex allergi blivit värre och nu säger de på sjukhuset att vi inte kan behålla katten för då kommer han att utveckla astma. Känns hemskt. Men nu letar vi frebilt efter någon som skulle kunna tänka sig att överta honom. Vill ni? 🙂 Kram rebecca!

  1. usch så tråkigt, nu blev jag jättelessen för er skull. nu när Gaisen äntligen kommit hem hel och ren å allt 🙁

   men. hur barnkär lille kisse än är så vore det inte rättvist vare sig mot honom, Maali, bäbiyngel Milla Jacklín eller framför allt mot de två redan i hushållet boende små pälsarna… dessutom skulle vi ju vara tvungna att döpa om honom stackarn ;p

   hoppas verkligen det löser sig för er och att ni hittar nån som Gais-katten kan tänka sig att trivas hos. önskar otroligt mycket lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *