8.10 – om att tycka saker och ting kommer i rätt läglig tid.

7.10 - om vuxenförmiddag, å så några Maalisar.
9.10 - om en solig dag!

Jag kan inte sätta fingret på exakt vad, men det är nåt med stämningen på jobbet som gör att jag inte alls är missnöjd med Milla Jacklíns stundande ankomst. Det tisslas och morras och maskas och undanhålls information och ”tas för givet” och jag blir galen på denna evinnerliga grå sordin som dämpar åtminstone mitt humör. Rutiner försvinner och de nya är det ingen som ”orkar” delge mig och helt ärligt skiter jag i vilket för dom får väl göra som dom vill och jag tänker lägga min energi på att få de återstående två månaderna så trevliga som möjligt – alla tråkmörtar kan sitta i sina hörn och tjura: fränkli aj dånt givvödäm! Och därmed basta!
 
Tjenixen!

7.10 - om vuxenförmiddag, å så några Maalisar.
9.10 - om en solig dag!
7 comments Lägg till din
 1. Så trist att höra! Själv hade jag min officiellt sista dag idag, men jag har lite kvar att pyssla med. Men det känns skönt att varva ner (i den mån det är möjligt med en st försiktig 2-årig huligan), för min kropp är bra mycket mer slut denna gång än förra… När är nästa lediga dag att klämma in oss på???

  1. fast det är ju okej! aj don’t care liksom 🙂 fokuserar på att göra det så bra som möjligt – även om det är svårare vissa dagar… 😉

   skönt att du får varvas ner i egen takt girlie. själv har jag ungefär en månads heltid kvar, sen varvar jag halvtid en månad för att avsluta med en månads arbetsfrihet. det borde bli ungefär lagom för ullisars sysslolöshetsskräck!

   ang lediga dagar är jag off duty på måndag. om vi ska hinnas träffas innan kalajset alltså? om det inte krisar helt (har ett ganska tecknat schema – äss juschal…) kan jag höra av mig?

   tjo!

   1. Ses gärna imorgon! Ring på fm när du har koll på dagen så kan vi se hur det verkas. K sover ca 13-15. Åh, vad kul, hoppas att vi får till det!

  1. helt rätt, men det känns oviktigt att lägga ”fel” energi, om du är med på hur jag menar! problemet är ju att det är svårt som tüsan att låta bli att bry. det i sin tur kan ta nästan lika mycket energi faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *