Dagsens tips: världens bästaste musikaltjej från Varberg!

5.10 - om att vilja giva några på moppo... (part 3)
7.10 - om vuxenförmiddag, å så några Maalisar.

Jessica och jag är jämngamla. Där slutar likheterna. Men det är ändå inte utan att jag blir glad, mallig och stolt varje gång hon kommer på tapeten! Att vi medverkade i samma gymnasiemusikaler för hundra år sen är min bästa merit på scen, lätt slaget av tjejen som nu gör huvudroll bredvid Rolf Lassgård och Morgan Alling på Chinateatern!!

Grattis bejbi! Du är så otroligt duktig!! All framgång är du värd! Se klippet från Västnytt i måndags, från Varberg till China. Det ligger la kvar nån månad skulle jag tro?

Å så klart, Hairspray var det ja! Barnvakt nån? :)

5.10 - om att vilja giva några på moppo... (part 3)
7.10 - om vuxenförmiddag, å så några Maalisar.
7 comments Lägg till din
 1. Ja visst är de coolt att en Varbergs tjej har huvudrollen 🙂 Även om jag inte känner henne så kan jag hålla med om att man känner sig lite stolt över att hon är från vår fina stad 🙂
  Vi hänger med om ni får barnvakt *hihi*
  Krams

  1. vi ”känner” varann såtillvida att vi alltid hälsar och tjötar lite när vi springer på varann på stan typ vart fjärde år. men hon är så grymt trevlig att jag gärna hade sprungit på oftare 😀
   bra! då har vi ressällskap: en av två!

 2. Vad skoj!!

  Tack ska du ha förresten! Du har rätt, bildtexter är lite pluttiga.. speciellt när man som jag fotat av uppslagen.. 🙂 Men, texten hon skrev var finfin iaf! Hihi!

  1. hade jag haft koll på idolerna hade jag såklart vetat vilka du pratar om, nu kan jag inte säga mer än: må bästa/e tranåsbo vinna! (?)
   eller har dom åkt ut redan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *