2.11 – om sjuk, ont och nya tänder.

1.11 - om lite ynkelfisk.
3.11 - om sorgliga svenska mästare från Solna.

Jag trodde en dag hemma skulle kurera men det känns precis tvärtom. Ett huvud inpackat i fetvadd och en hals som känns full av vassa taggar. Fast. Det finns en i familjen som har det värre. Mycket värre. En som efter en kväll av plötsliga, oförklarliga och ynkliga gråt-och-skrikattacker själv gav förklaring till beteendet. Ont på tändäna snyftade hon mellan skriken.

Vi har väntat och jag har faktiskt undrat; alla andra gaddar har kommit ovanligt tidigt med de här sista fyra tjockisarna har låtit vänta på sig? Kloka ungen lät mig titta i munnen och jodå, mycket riktigt sticker det fram två sylvassa delar av en gäcksla längst bak – och ner – till höger. Vis av empiri gav jag mig inte på att själv försöka kleta på smärtdämpande krämen vi fått från übergulliga Olivia utan lät Maali själv smeta dit den, vilket funkade långt över förväntan.

Nu hoppas jag på sömnfylld natt för alla hedbertsar. Själv vaknade jag snortätare än en tolvårs skitunge kvart över fyra i morse och har för planer att inte upprepa detta inatt. Å tack!! Gulliga omtankar bl a i kommentarsfältet påskyndar som ni förstår påkryning. En dag till kan jag tänka mig att vara sjuk, sen ska jag vara tillbaka på banan igen!

1.11 - om lite ynkelfisk.
3.11 - om sorgliga svenska mästare från Solna.
8 comments Lägg till din
  1. Ajaj med tänder. Har samma med Sam, han håller på och får sin andra lilla tand och det är gnälligt värre. Men det är väldigt söta! Fick en bedövningsolja som man smörjer på tandköttet som är köpt på apoteket i Norge där man anväder sådant. Hoppas det kommer att hjälpa.
    Kram kram

  2. det brukar hjälpa jättemycket med såna där bedövningsgrejer. och olja är kanske lite lättare att använda än kräm som vi fick helt som en överraskning från min görgulliga bloggkompis Olivia när hon läst att Maali hade tandelände!!? för efter ett antal försök och lika många bitskador som följd lät vi krämen vila ett tag…! å nu kan hon kleta dit den själv så vi behöver inte riskera fingrarna längre 🙂

    på ett vis tur att Jolie inte har ont på sig, samtidigt. eller så hade det varit lika bra att få allt tandagnissel på en gång? vad vet jag!

    krams tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *